מי רוצה?????????

Sודית

New member
טומייייייי......איזה תמונה......

השבוע הייתי בחוף תל-אביב....בשקיעה.... ממש חלום של תמונה....חשבתי עליך....בחיי... אמרתי לחברה....טומי היה מנציח את השקיעה. ואתה עושה את זה בגדול.....ממש מהמם.... סודית בהתפעלות.

טומי*

New member
הממממממ סודית....../images/Emo9.gif

´ת האמת יום יום אני יוצא לטייל (גם לבריאות) וגם לנקות ת´הראש לחוף ימה של תל אביב שאני גר ממש בצמוד לה.בתקופה הזו ובמיוחד בחורף השקיעה הכי יפה.מקוה להביא לכן/ם תמונות גם מים סוער

magy

New member
פורפור.....תנוחי קצת ממוש......

כואב לי לראות אותך כל כך מתעייפת........ לכי ...שתי איזה קפה על חשבוני........ אם לא תרצי את העוגה.........אני אוכל אותה.... צ´מעי....אכלתי אתמול בלילה-בוקר.........עוגה טעימה עם שרונה........קשה לתאר.....את הטעם...... חבל שלא באת איתנו........ בפעם הבאה........את, שרונה, אני והעוגה ההיא........ ממש רביעיה ........... איזה מוסים וקרמים..........וווואווו.......... הייתי בולעת כעת טורט שלם.......

magy

New member
תשמעי......אם את רוצה לישון קצת

זה בסדר....לא נספר לישראל...... תעזבי את התקליטיה.......תנוחי....... כבר נסתדר לבד..... הלינק מופיע בקישורים..... נוריד לעצמנו.......לבד........ איפה עוד יש אנשים כמוך???????? איפה???????
הלוואי כולם היו כמוך.......

תודה נשמה ,ובאמת בבלוי הבא

אני אתכם, אבל לא לחפש לי בן זוג ,יש לי כבר, מספיק אחד.

magy

New member
רגע...........אתה הרי מכירה אותי

לא חיפשנו כלום...... הכל היה בדיחה........ לא הבנת? אילו באמת היינו מחפשות.....לא הייתי כותבת על זה........ פורפור........באמת האמנת לי.???????

פפוש4

New member
אני עכשיו פה מאוד רוצה..

מעט ממה האת מציעה אבל מה עם היתר היה לי מקרה חרום

Sודית

New member
מה אתה רוצה, פפוש, באמצע הלילה???

ולאן זה נעלמת לנו כל הערב??? סודית רוצה לדעת.

פפוש4

New member
סודית נשמה

אני מתנדב לעזור לקשישים במשך היום או היממה ועבור זה משלמים לי 4 שעות ביום ממוצע ההתעסקות שלי במהלך היום הוא 10 שעות אבל העבודה היא יותר התנדבות ןמפעם לפעם יש קריאות חרום של בתי חולים אלימות במשפחה (כן גם בין קשישים) אלימות של ילדים להוריהם ועוד הסיפוק הוא ענק לא עושים את זה בשביל כסף אז הערב ההית עסוק וכאשר חזרתי היו לי אורחים אז איך הדווח עד כה מיאלמה מיה (נשמה שלי) ......מ.י.....מ.י

פפוש4

New member
מאדם דה לה קונטסה ....

אל תשלחי אותי לפרום נוסטלגיה לא בבקשה ....רק זה לא ...

למעלה