מי רוצה צמיגי MAXXIS - סופרמוטו ?

• פותח הנושא r929
  • פורסם בתאריך

r929

New member
מי רוצה צמיגי MAXXIS - סופרמוטו ?

התעלמתם מהשירשור הקודם, אז נפתח חדש
נפלה בידי הזדמנות לקנות צמיגי סופרמוטו במחיר
כמה פצצה של מחיר - תחשבו על סביבות שליש מהמחיר הרגיל בארה"ב. הצמיגים הם מסדרת הGOLDSPEED שתוכננו לסופרמוטו, ניתן לקבל בתרכובות שונות. הצמיגים האפשריים הם : M6119 וM6118 שניהם נחשבים לRACE\DOT זאת אומרת חוקיים לרכיבה בכביש ציבורי ומתוכננים למרוץ - צמיגים מעולים אחיזה מדהימה(אני ויורם השתמשנו למרוץ האחרון) אני אישית רוכב איתם כבר שנה + חורף על רכים וקיץ על מדיום. ניתן גם לקבל את הM6131 ואת M6132 באותו מחיר, אבל הם כבר צמיגים יעודיים רק לגשם. אז מה אני רוצה ממכם ? האם מישהו היה מעונין להצטרף להזמנה ? ברור לי שיש עלויות משלוח אבל נראה לי שבמחיר הזה זה עדין יצא זול מאוד.

r929

New member
המחיר הוא

המחיר לאחורי 50$ ולקדמי ב40$. המחיר סביבות +- 5$ לצמיג(אני לא סגור על המשלוח בתוך ארה"ב)

r929

New member
לגבי סליקס המחירים

פחות טובים וכרגע עומדים על אזור ה250$ לזוג. אני אברר אם ניתן לעשות משהו בנידון.

שחרלרט

New member
מחיר כזה לסליק;

אני יכול לארגן פה בארץ. המחיר של הGOLDSPEED מאוד אטרקטיבי הבעיה היחידה זה המשלוח?!לפי דעתי, עלות משלוח למשקל ונפח של זוג צמיגים יכול להגיע ל 100$ אבל אולי אני טועה.

alophind

New member
מה משקל צמיג ומידות בהנחה שמכניסים

לתיבה , אני יכול לברר לך בדיוק כמה יעלה משלוחה.

r929

New member
ומה אני אמרתי ?

לא חשבתי\אמרתי שהמחיר לסליקס הוא מציאה. לגבי מחירי הGOLDSPEED זה הרבה יותר מאטרקטיבי - אבל אתה ישראלי, אז אני לא מצפה שתפרגן
בכלל כל הקניה הזאת, נעשת בהתנדבות, שום דולר לא נשאר אצלי בכיס, ואת הזמן לשלוח לכם אני תורם לקידום הסופרמוטו בישראל :) לגבי המשלוח, תלוי בזמן המשלוח לפי USPS שזה הדרך הכי זולה לפי משקל של 25 פונד לזוג (הערכה שלי) 4 - 10 ימים - 87$ 4-6 שבועות - 53$ לגבי משלוח גדול יותר, להוביל בסביבות 50 צמיגים יעלה 800$ במשלוח ים. אפילו לפי 87$ לזוג נראה לי מחיר טוב, 87+90=177$ לזוג המחיר הרגיל של הצמיג הזה הוא 180$ לאחורי בלבד + 120$ לקדמי אם אתם רוצים לקרוא מה סופרמוטו מגזין כתב על הצמיגים כנסו לפה ואל תשכחו לקרוא את הסיכום :)

שחרלרט

New member
לא קשור לפירגון....

המחיר מעולה.הבעים היא מחיר ההובלה ומעל כמות מסויימת צריך אישור משרד התחבורה.כך שזה לא כזה פשוט. אם רוצים להביא סט אחד ומחיר ההובלה שאמרת נכון אז זו עיסקה בת-זונה.!

r929

New member
היה ../images/Emo3.gif

מה שאמרתי העסקה היא בת-זונה אפילו כולל המשלוח היקר והמהיר לכן אני מתפלא על כמות הפניות מהפורם. כמה עולה הצמיג הזה בארץ?

r929

New member
לגבי הזמנות

ניתן לעשות אותם בעזרת המסרים, אני נמצא בארה"ב ואין ביכולתי להתחיל להתקשר לכולם בארץ. צינו קדמי/אחורי, כמות ואיזה תרכובת לכל אחד מהצמיגים. ניתן כרגע להעביר כסף בPAY-PAL ואם תהיה דרישה אולי נוכל לסדר מישהו בארץ שיגבה את הכסף.

למעלה