מי רוצה עיסוי חינם?

0 אור 0

New member
מי רוצה עיסוי חינם?

צריכה לעשות 15 עיסויים לסטאז' של האנמו, מדובר בטיפול מאד אקטיבי (די דומה לטוינא למי שמכיר), נעשה עם בגדים על מיטת טיפולם. למי שיכול להגיע דרומה גם בבודדת, או שאם מתארגנים כמה אנשים יחד, נבוא שני מטפלים עם שתי מיטות בשבועיים הקרובים

yoelnd

New member
חם על הבוקר.....

היי אני יכול לארגן לך כמה אנשים בכפר סבא! צרי קשר ונסגור תאריכים ושעות. יש מיטה אחת! יואל שניאור

אנמו. הבנתי שזה המקור לטווינא. את יכולה

לתת מעט פרטים על הטיפול, היכן מלמדים, ומה ההבדל ביחס לטווינא. אחפש ברשת בכל מקרה. תודה

0 אור 0

New member
אכן הבסיס לטוינא

ההסבר המפורט מצורף באתר של אלפונס שמלמד את השיטה בארץ, השיטה מאד דומה מבחינת התנועות והאפקטיביות של הטיפול, השוני העיקרי הוא בכך שהאנמו היה במסורת של רופאים כפריים מתוך חוכמת המעשה, בעוד שהטוינא נלמדת דרך המרידניאנים ובהתייחסות אליהם. למעשה הרקע התאורטי בקורס התייחס יותר לאנטומיה של השרירים ופתולוגיות אורתופדיות. לקורס הזה בדרך כלל מגיעים מטפלים מנוסים, וכולנו מיד התחלנו לשלב את הטכניקות האלו בעיסויים אחרים שאנחנו נותנים - האפקטיביות שלהן פשוט גבוהה,

0 אור 0

New member
הוא מלמד בכל מיני מקומות וצריך לעקוב

בדרך כלל אני לומדת אצלו רק בדרום, אבל הפעם את האנמו לקחתי בשלוס (בתל אביב), אני משתדלת לפרסם דברים מעניינים בשרשור הפרסומי, אבל אם את לא רוצה לפספס את המחזור הבא אז הכי טוב זה להרשם ברשימת התפוצה שלו (אני מניחה שיש לינק מהאתר - ואם לא, אז תעבירי אלי פרטים ואני אשלח אליו באימייל, או תעדכני אותי שאיידע את חלי שתוסיף) בגדול זה מורה שמלמד בכמה מבתי הספר הגדולים - כיום במירב, בסמינר הקיבוצים ובוינגייט, ונושאים יחודיים הוא מעביר הרבה פעמים בסדנאות מטעמו או במקומת כמו שלוס או מיוגה בכפרסבא.

אויש, ממש רוצה

יש פה מיטה, ואם את באזור לעוד כמה אנשים, ממש אשמח לתת לך את החדר לכמה שעות באיזה יום.

mic26

New member
אני יכולה לארגן כמה אנשים כאן

וגם יש חדר אורחים... את באה?

0 אור 0

New member
אם את שולחת כרטיס ומארגנת אירוח

אז יש אופציה לטיפול חינם למארחת גם לא באנמו, רק תבחרי מה את רוצה,

0 אור 0

New member
המטוס הפרטי שלך גם בסדר

בתנאי שמגישים בטיסה שמפניה ושוקולד בלגי

mic26

New member
יש לנו בעיית פרגון קלה עם הבלגים

למה לא נישאר עם השמפניה בתוספת טארט תותים?

למעלה