אתם שואלים וחדווה עמרני עונה 13 שנים מאז יצא אלבום הסולו האחרון שלה, חוזרת הזמרת חדוה עמרני אל אור הזרקורים עם אלבום חדש שייצא בקרוב. לרגל האלבום החדש, חדווה עמרני תתארח בתפוז, ואתם מוזמנים לשרשר שאלות בפורום מוזיקה עברית ישנה וחדשהhttp://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=347&msgid=87976607 (האירוח יצולם מחר, יום רביעי, ועל מועד שידור האירוח תבוא הודעה נפרדת)
א) מי אמר שאני רוצה להתקבל לרפואה???????? סך הכל התענינתי לדעת איך הולך ללטינית בנשמה! ב) תתביישו לכם באיך שאתם עונים לאנשים חדשים בפורום, שלא מכירים את "חוקי הפורום המהוללים". ג) דבר שני שאנשים שרוצים להתקבל לרפואה צריכים ללמוד, זה להרגע, ולענות בצורה מכובדת לאנשים חדשים. חוצפנים!
אין לך ממה להתעצבן-האחרון שתוכל להתעצבן ממנו זו הבחורה שאליה הגבת. היא לא שווה שום יחס ושום תגובה. וזה ממש לא אישי נגדך. אושרית רשמה פה כבר בפורום שהיא לא התקבלה השנה, אבל רבים פה בטוחים שאם היא באמת רוצה היא תתקבל ותלמד סוף סוף את המקצוע שהיא כל כך אוהבת.
מצטערת שאני נדחפת וכן חשבתי פעמיים לפני שכתבתי את ההודעה (ואגב מאז שאני חושבת פעמיים לפני שאני פותחת בכלליות את הפה הורדתי בחצי את כמות הדיבור שלי) בכל מקרה, אני יודעת שלהעיר לך בטח יגרור איזה מטח של קללות בתלבושת ביטויים ציניים לא מחמיאים ובטח עוד כמה אימרות על התאמתי או אי התאמתי לשמש כרופאה במדינתנו החמודה.. אולי גם איזה שרשור ריבי כזה שאושרית תהיה צריכה למחוק. אבל למרות הכל החלטתי כן לכתוב. כי הכיאלו לא אמרתי לבחורה כלום אלא הגבתי למישהו אחר כיאלו היא לא רואה ובנסיון טוב לא ליצור ריב או סתם לעזוב לבחורה ה"מסכן" שהבחורה העירה לו הרי ברור שמטרתו זה להכניס לה בגדר גבולות המותר פה בפורום בצורה כזו שלא יוכלו להעיר לך כלום. אבל למה??? הודעת בנוסח "עדיף שפשוט תתעלם" או משהו בסגנון הייתה מספיקה. אני מאירה כי אני פשוט רואה את זה הרבה וזה די מגעיל. וסביר להניך שגם אני עושה את זה (לא שאני שמתי לב אבל מתאים לי ) ובואו לא נשכח שאומנם כולנו רוצים להתקבל לרפואה ויש מספר מקומות מוגבל אבל אנחנו לא מתחרים אחד בשני על המקום.. אז בתקווה שיהיה פה נעים כמו פעם ושתפקיד "הילדה הילדותית" יחזור אלי ושהריב שיתפתח בעקבות ההודעה לא יגרום לי לבכות לילות על הכרית, שיהיה לכולנו לילה טוב ענבר (ולאמא שלי קוראים מיכל אם מישהו יצטרך לקללות חח)
בכל אופן המשפט הזה היה ברור- 'הרי ברור שמטרתו זה להכניס לה בגדר גבולות המותר פה בפורום בצורה כזו שלא יוכלו להעיר לך כלום'. אני ממש לא בטוח שזו הייתה המטרה. אחרי הכל היא מנהלת פורום והיא סוג של 'דמות ציבורית', אני רואה בהרבה פורומים מקרים שהמנהלים "מושכים עניין", ונשאלים על חייהם האישיים. אני לא רואה בזה שום פסול. אבל, זה רק אני.
אה?! חחח המשפט היה מכוון כתגובה להערה שלך על ההודעה של מורן. כלומר הקטע של "תתעלם ממנה היא לא שווה וציטוטים פחות נחמדים שנכתבו שם הרי לא היו בגדר קללה או מילים איומות זה סתם היה לענות בצורה הכי לא יפה שיש שהכי מכניסה ככה מרפק קטן ושקט בגדר החוקי.. אה... כבר קשה בשעות האלו... ענבר
בכל מקרה לפעמים קורה שאנשים כותבים מה שהם באמת חושבים ולא בשביל ל'הכניס מכה למרפק בגבולות החוק(?!?!?!?)'. אני לא אומר שלפעמים גם אני מנסה לפגוע באנשים בדרך כזאת, אבל זה לא המקרה.
אני באמת לא מבינה מאיפה ההנחה הזו שאנשים צריכים לענות על שאלות לגבי חייהם הפרטיים ככה סתם כי מעניין אותך. בעיקר כשהיא כבר סיפרה מה קרה, כמו שהיית מגלה אם היית טורח לחפש. שאלות לא מכובדות לא דורשות תגובה מכובדת, לדעתי.