חח באמת קשה.. אבל אולי 4 זה תמיד אהבה? ("תפסיקי לקרוא, תתחילי לשמוע שירים...")
א אחינועםם New member 5/4/07 #35 חח באמת קשה.. אבל אולי 4 זה תמיד אהבה? ("תפסיקי לקרוא, תתחילי לשמוע שירים...")
א אשה שמחלקת ממתקים New member 5/4/07 #37 זה דווקא לא קשה 1.לאונרדו יודע הקסם עובד בקולנוע 2. אשה לויתן 3.זה נראה כמו לב שבור הוא לב שלם ברי סחרוף עם אני לא טועה אולי זכיתי לאהוב?? 4.תפסיקי לקרוא תתחילי לשמוע שירים תמיד אהבה 5. 6. אם הן כל כך מעצבנות אז תנסה בנים
זה דווקא לא קשה 1.לאונרדו יודע הקסם עובד בקולנוע 2. אשה לויתן 3.זה נראה כמו לב שבור הוא לב שלם ברי סחרוף עם אני לא טועה אולי זכיתי לאהוב?? 4.תפסיקי לקרוא תתחילי לשמוע שירים תמיד אהבה 5. 6. אם הן כל כך מעצבנות אז תנסה בנים
י יפנית או סינית New member 5/4/07 #43 בערך.. השלישי- לב שבור הוא לב שלם של סחרוף השישי- לא לזה התכוונתי, אבל ניחוש נחמד.. וכל השאר נכונים
א אשה שמחלקת ממתקים New member 5/4/07 #46 אוי זה נוראי אבל אולי.. 5.אל תבכי לי אל תבכי לי אין לי כח בלה בלה בלה אולי תשארי?????.
א אשה שמחלקת ממתקים New member 5/4/07 #47 עוד עוד עוד עוד..רק של עברי 1. (מוקדש לעצמי )-רמז חח 2. 3. 4.
א את לא לבד New member 5/4/07 #49 ../images/Emo13.gif 3. יותר טוב כלום מכמעט: "יש יין ואוכל וסרט בוידאו עוד שעה שעתיים ואת חוזרת הביתה"
../images/Emo13.gif 3. יותר טוב כלום מכמעט: "יש יין ואוכל וסרט בוידאו עוד שעה שעתיים ואת חוזרת הביתה"
י יפנית או סינית New member 5/4/07 #50 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מכחישה כל קשר לשיר הזה. ../images/Emo11.gif "כלום לא עצוב"/ אביתר בנאי
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מכחישה כל קשר לשיר הזה. ../images/Emo11.gif "כלום לא עצוב"/ אביתר בנאי
L liron010 New member 5/4/07 #56 הממ.. 2 - אישה לוויתן 4 - תמיד אהבה ? [כאילו, תפסיקי לקרוא, תתחילי לשמוע שירים.. ?] 6 - רוצה בנות\רוצה בנים [?]
הממ.. 2 - אישה לוויתן 4 - תמיד אהבה ? [כאילו, תפסיקי לקרוא, תתחילי לשמוע שירים.. ?] 6 - רוצה בנות\רוצה בנים [?]