אני מוכנה לשבת ליד כולם!
M Mical the III New member 14/1/03 #33 ../images/Emo10.gif אבל זה רק חצי שנה ../images/Emo121.gif נאי אוכל להגיע עם מישהו לפעם אחרת אבל זה לא אותו דבר...
../images/Emo10.gif אבל זה רק חצי שנה ../images/Emo121.gif נאי אוכל להגיע עם מישהו לפעם אחרת אבל זה לא אותו דבר...
P PopPy New member 14/1/03 #34 מיכלוש../images/Emo24.gif../images/Emo10.gif אני נורא נורא נורא נורא מצטערת- עשיתי כל מה שאני יכולה, אבל זו הייתה הבקשה
מיכלוש../images/Emo24.gif../images/Emo10.gif אני נורא נורא נורא נורא מצטערת- עשיתי כל מה שאני יכולה, אבל זו הייתה הבקשה
M Mical the III New member 14/1/03 #35 ... טוב.... זה בסדר....../images/Emo121.gif עשית את כל מה שיכולת.... תיהנו לכם כל השאר...
P Prof. James Potter New member 14/1/03 #27 גם לי יש צחוק מוזר! ../images/Emo16.gif לפעמים הוא ממש חזק, ולפעמים פשוט אני נחנק ולא שומעים כלום! בלע. בכל מקרה, תתעלמו ממני, אני לא בא . ניר
גם לי יש צחוק מוזר! ../images/Emo16.gif לפעמים הוא ממש חזק, ולפעמים פשוט אני נחנק ולא שומעים כלום! בלע. בכל מקרה, תתעלמו ממני, אני לא בא . ניר
ע עמיתוש New member 13/1/03 #21 אם מישהו יבטל ואני אגיע בסוף... אז ממש לא אכפת ליד מי שאני יושב... רק שידע/תדע לצחוק, ושלא יהיו אדישים. אבל אין כאן מישהו אדיש כשהוא רואה "רק בישראל" *התוכנית הקדושה*, נכון?
אם מישהו יבטל ואני אגיע בסוף... אז ממש לא אכפת ליד מי שאני יושב... רק שידע/תדע לצחוק, ושלא יהיו אדישים. אבל אין כאן מישהו אדיש כשהוא רואה "רק בישראל" *התוכנית הקדושה*, נכון?
A amitooshacham New member 13/1/03 #23 ככל שאני חושב על זה.. זוהר - אני מת לשבת לידך! אני לאט לאט נזכר שתמיד כשאני יושב ליד אנשים שצוחקים הרבה אז גם אני צוחק הרבה וזה עושה לי מצב רוח מעולה! פליז שבי לידי
ככל שאני חושב על זה.. זוהר - אני מת לשבת לידך! אני לאט לאט נזכר שתמיד כשאני יושב ליד אנשים שצוחקים הרבה אז גם אני צוחק הרבה וזה עושה לי מצב רוח מעולה! פליז שבי לידי
H Human Nature New member 14/1/03 #25 ממ... נראה לי שאני אתיישב באלגנטיות לידך. את אחת היחידות מפה שאני מכיר בשמהּ הפרטי.
M Mical the III New member 14/1/03 #30 אני לא יודעת ליד מי אני אשב...../images/Emo121.gif רק בקשה אחת קטנה- אל תקראו לי קטנה/נמוכה/חמודה זה כבר מעצבן , טוב? (ה"פ יו.... גגגררררר!)
אני לא יודעת ליד מי אני אשב...../images/Emo121.gif רק בקשה אחת קטנה- אל תקראו לי קטנה/נמוכה/חמודה זה כבר מעצבן , טוב? (ה"פ יו.... גגגררררר!)
F f o x g i r l New member 14/1/03 #37 אני יושבת ליד זוהר מהצד השני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חחחחחח
B BalBulaGirl New member 14/1/03 #29 אני לא ליד עמוס, ../images/Emo15.gif מה שבטוח...... אני רוצה, ליד: אתי, חלב אדום(ברח לי השם),אלינור, וכולם, חוץ מעמוססס!!!!!!!!!
אני לא ליד עמוס, ../images/Emo15.gif מה שבטוח...... אני רוצה, ליד: אתי, חלב אדום(ברח לי השם),אלינור, וכולם, חוץ מעמוססס!!!!!!!!!
B BalBulaGirl New member 14/1/03 #32 עמוס../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif אתה במקרה זקוק ל *בודקת לעמוס חום*. 38.5
F f o x g i r l New member 14/1/03 #36 מצלמה דיגיטלית, זה טוב... כי אז אפשר להכניס את התמונות ישר למחשב ואז להעלות אותן לאינטרנט אני חושבת שאני יביא מצלמה רגילה
מצלמה דיגיטלית, זה טוב... כי אז אפשר להכניס את התמונות ישר למחשב ואז להעלות אותן לאינטרנט אני חושבת שאני יביא מצלמה רגילה
F f o x g i r l New member 14/1/03 #39 נצטלם כולנו ביחד, ואז אני אסרוק ויע ביר למחשב גם, אפילו שעמוס עושה את זה ועוד דבר, אתי, אני עדיין לא מבינה איך בדיוק נמצא אחד את השני, ואם כולנו נבוא יותר מוקדם יש סיכויים שיכניסו את כולנו לפני הזמן
נצטלם כולנו ביחד, ואז אני אסרוק ויע ביר למחשב גם, אפילו שעמוס עושה את זה ועוד דבר, אתי, אני עדיין לא מבינה איך בדיוק נמצא אחד את השני, ואם כולנו נבוא יותר מוקדם יש סיכויים שיכניסו את כולנו לפני הזמן
י ילדונת גדולה New member 14/1/03 #40 איזה כיף לכם../images/Emo70.gif תהנו לכם....... אני יצפה כהרגלי בתוכנית בניסיונות למצוא אתכם ככה בין הקהל.... תהנו המון אוהבת טל
איזה כיף לכם../images/Emo70.gif תהנו לכם....... אני יצפה כהרגלי בתוכנית בניסיונות למצוא אתכם ככה בין הקהל.... תהנו המון אוהבת טל