מי רוצה ללמוד...

dani3665

New member
מי רוצה ללמוד...

שלום, סתם נכנסתי לפורום בפעם הראשונה והחלטתי לתת כמה טיפים לחדשים... קודם כל יש אנשים שחושבים שאם יש להם לינוקס וכמה אקספלויטים טובים זה הופך אותם להאקרים... אז זה לא ! דרך אגב - אקספלויטים exploits אלו תוכנות פריצה בתרגום לעברית אקספלויט הוא ניצול - ניצול של בעית אבטחה באיזו תוכנה. בד``כ אנשים בונים אותם בשפת c/c++ ומתאימים אותם למערכת ההפעלה לינוקס. יש כאן הרבה פלצנים שמרימים ת`אף שלהם כמו NO וחושבים שהם משהו... תאמינו לי אתם לא! תלמדו את האנשים פה משהו ! אותו ילדון בן ה-14 צודק , אתם לא מסברים להם כלום ולכן המטרה של הפורום הזה ממש לא מתקיים. אז אנשים אם יש לכם שאלה או שאתם צריכים חומר על נושא כל שהוא אל תתביישו לבקש הרי כל אחד התחיל מהצעד הראשון הרי אם בן אדם לא מתחיל לצעוד הוא לעולם לא יתקדם.

ashlon

New member
כל אחד חושב שהוא האקר

כדי בכלל להיות האקר צריך הרבה ללמוד על רשתות תקשורת מערכות הפעלה וגם שפות תכנות האקר רצני לא משתמש בתוכנות והוא מכיר את הרשת כמו את כף ידו אז בשביל להיות האקר קודם כל תלמדו את מה שאני רשמתי לפניכם ואז אני ילמד פה איך בכלל פורצים לרשתות מחשבים (כגון חברות מוסדות ואפילו בנקים )כי זה לא כל כך קשה כמו שזה נשמע אז מי שרוצה ללמוד שיצור קשר [email protected] אז מי שרוצה ללמוד שיצור קשר ואני ילמד אותו צער אחר צעד SHADOW

למעלה