מי רוצה לכתוב בכחול?

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
מי רוצה לכתוב בכחול?

[URL='http://']שימי לב לכל ההוראות ועשי בדיוק מה שכתוב שם ותוכלי גם את לכתוב בכחול.[/URL] 1. תחליטי איזה מילים את רוצה להכחיל. 2. לפני המילה שאת רוצה שתהיה כחולה, תוודאי שמקש הCAPSLOCK כבוי. את לוחצת על מקש הALT השמאלי במקלדת ולוחצת בו זמנית על מקשי הספרות 0 2 5 4 כשאת לא עוזבת את מקש הALT ! 3. למטה יש אפשרות להכניס לינק למחרוזת מתוכן ההודעה נכון ? תרדי לשם ובשורה הראשונה ב"תיאור" תעשי שוב אALT + המספרים ומיד אחריו תכתבי את המילה שאותה את רוצה להכחיל. 4. עכשיו תרדי לשורה 2 במחרוזת מתוכן ההודעה ושם רק תעשי את הALT + המספרים. 5. זהו עכשיו זה אמור להיות בסדר, אבל כדי לא להציף סתם עם נסיונות תלחצי לפני זה על "תצוגה מקדימה" ותראי אם זה בסדר או לא, אם לא תחזרי להודעה ותנסי שוב.

r66

New member
פינוקיו...............

סינדרלה, סופרמן, ופינוקיו עולים לשמיים. סינדרלה מבקשת: "אני רוצה שיזכרו אותי כאישה היפה ביותר בעולם". סופרמן מבקש: "אני רוצה שיזכרו אותי כאיש החזק ביותר בעולם". פינוקיו מבקש: "אני רוצה שיזכרו אותי כשקרן הגדול בעולם". מגיע התור של סינדרלה. היא נכנסת לחדר ויוצאת מאושרת: "איזה יופי, נסגר שאני האישה היפה ביותר בעולם." סופרמן נכנס ואחרי שלוש דקות הוא יוצא מאושר: "איזה יופי, נסגר שאני האיש החזק בעולם." פינוקיו נכנס ואחרי עשר דקות הוא יוצא עצבני וכועס: "כוס אמק, מי זה הביבי הזה?"

r66

New member
יופי...

אבל הקו התחתי זה בגלל השימוש בספרות שמעל האותיות

adidushim

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

רוצה לראות קסם? קסם! ללמד אותך איך עושים?

nickey

New member
ניסיון להכחיל בלי לקפוא מקור../images/Emo186.gif

בלה בלה אני כחולה?? בלה בלה

nickey

New member
גם לי הוא יצא אנורקס../images/Emo12.gif

מי יודע למה ומדוע?

r66

New member
תני לו לאכול, ממוש.......

‏‏את צריכה ללחוץ על [תחילת הדגשה] ולכתוב את המלל ולתחום ב- [סיום הדגשה] ואז... את כל התורה

r66

New member
ובראש הכחול

‏‏את צריכה ללחוץ על [תחילת הדגשה] ולכתוב את המלל ולתחום ב- [סיום הדגשה] ואז... את כל התורה

r66

New member
זה ארוך מדי למחרוזת

‏[URL='http://']מחרוזת פנינים[/URL]...הכנסתי ב"עקרות-בית" תמונה יפה של מחרוזת פנינים

r66

New member
וואלה, אין לי מושג....

מה דעתך להתאמן כאן

למעלה