מי רוצה להיות ער?

Talia E

New member
מי רוצה להיות ער?

לאחר קריאת המאמר הזה מתוך מאמרי הפורום, החלטתי שאני רוצה לחתור לערות בעזרת 12 השלבים המצויינים בו. כמו כן, צויין בו שיצירת "קבוצת ערות" הינה כלי עוצמתי שיכול לעזור מאד בחתירה. יש כאן אנשים שרוצים לחתור יחד אתי? זו עדיין לא תהיה "קבוצת ערות" רשמית עם ההסכם המשתמע מכך [מה הסכם? איזה הסכם?... - הכל במאמר!
] - אלא התחלה צנועה יותר, פשוט לחתור יחד אל השלב הראשון. מי שרוצה, יכול פשוט לנסות לבצע את השלב הראשון ולשתף כאן בשרשור להודעה הזו.

Dana R

New member
הי טליה

כבר הרבה זמן קוראת לא מתערבת אז אולי הגיע הזמן, הדפסתי את המאמר ואני מודה לכם על היוזמה , אני מבטיחה לנסות לעוצור מול הדלת ומקווה להצליח, בכל אופן תודה.

Talia E

New member
מגניב מאד ../images/Emo13.gif

גם אני אשתף כמובן על נסיונותיי

aasherr

New member
פעם ראשונה../images/Emo178.gif

טוב עכשיו חזרתי מריצה כל הדרך אני משנן לעצמי בראש לא לשכוח לעצור מול הדלת אבל תנחשו מה קרה בסוף.... אז לא ויתרתי ברגע שניזכרתי יצאתי החוצה ועמדתי מול הדלת הרגשתי את המשיכה להיכנס הביתה אבל עמדתי דקה וניכנסתי המטרה 5 פעמים מושלמות

Dana R

New member
מצטערת לאכזב...

אבל זה לא נחשב.
מכירה את התרגיל הזה (התאמנתי פעם על הדברים האלה) וזה נחשב רק אם לא הולכים לדלת במיוחד בשביל התרגיל.

aasherr

New member
../images/Emo26.gifדנה וקונג פו אני יודע

אבל אני שוכח אז כדי לא לוותר לעצמי אני חוזר לדלת והמטרה נישארת 5 פעמים רצופות מוצלחות(זאת אומרת בלי לחזור לדלת)

aasherr

New member
|שריףאני שמח להכריז על הפעם הראשונה

הגעתי הביתה ולא כמו במהלך כל השבוע שתמיד קיבלתי איזה טלפון או דיברתי עם השכנה ואז -ברח לי יצאתי מהמעלית פתחתי את הדלת ואז (לא ניכנסתי!!!!) בום חטפתי מין סטירה -ניזכרתי!!! החזרתי את הדלת חייכתי עמדתי שתי דקות עד שהתחלתי להרגיש את הדחף להיכנס - משכתי עוד דקה וניכנסתי uno

aasherr

New member
../images/Emo24.gifשמח להכריז על הפעם השניה

היה ממש פשוט DOS

kung fu

New member
מזל טוב!! איזה יופי!!!

נכון זאת הרגשה נעימה להצליח לזכור את זה?

aasherr

New member
כן מאוד תודה

תגידי בפעם הראשונה שחזרתי היום הביתה שכחתי אבל אחרי שיצאתי וחזרתי שוב - זכרתי מה עושים סופרים מהתחלה? אודה לך על תשובה מהירה

נוכח

New member
לא.

צריך להצליח לעמוד במשימה כמה פעמים, הן לא חייבות להיות רציפות. נתינתי

kung fu

New member
לא אמורים להצליח ברציפות.

אלא אם החלטת מראש שאתה רוצה להצליח ברציפות. אם החלטת כך, אז הצלחה בתרגיל זה כן להצליח ברציפות. מצד שני, אולי החלטת על רציפות בגלל שלא הבנת הנחיות....ואתה יכול לשקול להציב את המטרה מחדש שהיא לא תכלול רציפות.

kung fu

New member
אגב, אני רואה שחזרתי לרפרף על

הודעות במקום לקרוא אותם בעיון.... בעקבות ההודעה של בן אליך, ראיתי שאני לא קראתי טוב את ההודעה שלך. לא הבנתי שפתחת את הדלת ואז החזרת אותה. מוזר. זה כמובן לא ביצוע המשימה. אני אקפיד מעכשיו לקרוא בעיון הודעות...!!!

aasherr

New member
המשימה למחר

להפקיד צ'קים שיושבים לי כבר חודש בארנק

למעלה