מי רוצה להחליף משחקי PS2 ?

la lei lu la

New member
מי רוצה להחליף משחקי PS2 ?

חברי הפורום היקרים, אני בטוח שגם לכם, בדומה לי, יש משחקי פלייסטישן 2 מקוריים (PAL) שכבר גמרתם, או שכבר נמאס לכם לשחק בהם. במקום לקנות חדשים, אני מציע שנחליף משחקים בנינו. אפשר להחליף לתמיד, או להחליף רק לתקופה. ככה נוכל להנות ממשחקים רבים ללא עלות כל שהיא. לי יש משחקים שונים, כמו: METAL GEAR SOLID 2, SSX, ACE COMBAT 4 ,SKY ODDISEY, DEVIL MAY CRY, STAR WARS STARFIGHTER JAK & DAXTER. אם יש מישהוא מכם שמעוניין להחליף איתי משחק שלו, שיחזיר הודעה בפורום, כולל איזה משחקים הוא רוצה להחליף ומספר טלפון או מייל שניתן ליצור אתו קשר. בתקווה שנוכל להנות ממשחקים רבים ככל האפשר, LA LEI LU LA.

רונן ס

New member
רעיון טוב

אשמח להחליף איתך משחקים. כרגע אני משחק ב- METAL GEAR SOLID 2 והבנתי שכבר שיחקת בו אז אולי בפעם הבאה. חוץ מזה אתה יכול להחליף משחקים בספריות החלפה במקום לקנות חדשים. החלפה עולה 40 ש"ח שזה "קצת" פחות מלקנות משחק חדש. אני מכיר באזור הצפון 3 סיפריות: במוצקין, נהריה ועכו. מישהו מכיר עוד מאזור חיפה? רונן

la lei lu la

New member
תגובה לרונן

תודה על המידע רונן. אני גר במרכז. האם אתה מכיר ספריות החלפה כאלו באזור המרכז - ת"א והסביבה ? בכל מקרה, צור קשר כשיהיה לך משחק שתרצה להחליף.

רונן ס

New member
לא מכיר ספריות במרכז אבל...

אין ספק שיש. נסה לפתוח ספר טלפונים בטוח תמצא משהו. רשתות לא מחליפות משחקים כך שתצטרך לחפש חנויות פרטיות. בנוסף, בטוח חבר´ה מהמרכז פה מכירים ספריות כאלו ויוכלו לעזור לך. הרי לא ייתכן שכל פעם שנגמור משחק נרוץ לחנות לשים עוד 350 ש"ח, לא? רונן נ.ב. היום גמרתי את metal gear solid 2: sons of liberty

odll

New member
השכרת משחקי PS2

בכל סניפי "ענק הוידאו" ניתן להשכיר משחקי פלייסטיישן, אולי גם ב"בלוקבאסטר" ... תנסה.

למעלה