מי רוצה לאמץ חתול?

• פותח הנושא et28
  • פורסם בתאריך

et28

New member
מי רוצה לאמץ חתול?

יש לי את החתול הזה, בן כחודשיים וחצי. מצאתי אותו ולאחר טיפול וטרינרי הוא אצלי...
יש לי כבר שני חתולים ואני באמת לא יכול לגדל אותו.
יש לי 2 אופציות:
האחת, למצוא לו משפחה
השנייה, לשים אותו בעמותה כלשהי....
אני מעדיף את האופציה הראשונה, אז השאלה היא אם יש מישהו פה בפורום שמעוניין לקחת אותו, או שיכול לקשר אותי למישהו שרוצה?
אם אין אף אחד, אז יש את האופציה של העמותה. איזו עמותה מומלצת?
כמובן ששאלתי כל מי שיכול, והעלתי בפייסבוק....

dimitrygo

Active member
מנהל
צריך לפרסם בכל מקום אפשרי, בפייסבוק, ביד2 וכו', לבוא לימי

אימוץ של עמותת SOS חיות וכו'. לא קל למצוא בית לגורים וזה לוקח זמן.

et28

New member
ראשית תודה על התגובה המהירה

ושנית, שאלה: אם אין לי זמן? אני מעדיף להשקיע את הזמן והמרץ שלי בגידול כלב + 2 גורי חתולים ופעילויות יומיום שלי....

meedas

New member
אז לא לוקחים לאומנה מראש...

זה בעיתי ואכזרי, אבל זו המציאות
אתה כותב שזה או למצוא במיידי בית מאמץ או לשים בעמותה, ומתעלם מזה שרוב העמותות לא יקחו ממך את החתול (חוץ מצב"ח ת"א, שם יקחו אותו בשמחה. ויהרגו אותו).
למצוא בית מאמץ לוקח זמן ודורש השקעה. וגם אז לא תמיד מצליחים - יש הרבה יותר חתולים שצריכים בית מאנשים שמוכנים לאמץ
&nbsp
נסה למצוא אומנה חליפית, אולי יהיה לך מזל ותמצא

et28

New member
לקחתי את החתול

כי היה מישהו שאמר לי שהוא רוצה, ואז אחרי שלקחתי אותו (כי הוא אמר שהוא רוצה) הוא אמר שהוא מתחרט ולא רוצה.
אז להחזיר אותו למקום ממנו לקחתי אותו לא בא בחשבון (לקחתי ממרפאה וטרינרית, מה שיעלה לי כסף רב להחזיר אותו לשם)....
בכל מקרה, תודה על התשובות!

Surrealistical

New member
שמעתי את הטיעון שאמרו לך ואני לא מסכימה

גם היה לי מקרה דומה שבו נעזרתי בפורום כי חיפשתי פינת האכלה לחתול שלא מצאתי לו בית. רק שאני נתתי לזה הזדמנות של מס' חודשים בדוחק. אני מאמינה שרוב האנשים מבינים אבל עדיין היו כאן כמה פסיכוטים שתקפו את ההחלטה.
אתה לקחת ממרפאה וטרינרית אבל אני לקחתי מהרחוב כאשר הגור פשוט גסס ואני עדיין מאמינה שזה חשוב לעזור לכל גור במצב כזה (כאשר ברור שימות 100%) גם אם האדם לא אוהב חתולים. זה הדבר המוסרי לעשות - כמו שאני לא אוהבת כלבים או ילדים ועדיין היתי עוזרת לילד או גור כלבים שנמצא במצוקה קשה. להפקיר חיים זה כמו רצח. כך שאני לא מסכימה עם הגישה של "אם אתה לא יכל, אל תקח" כי לתת סיכוי קלוש למישהו לשרוד זה עדיין יותר טוב ממוות ודאי. אולי לא הכי תקף כאן כי לקחת ממרפאה וטרינרית אבל אני רושמת למקרה שמתישהו תתקל בגור גוסס ברחוב. כידוע לא חסרים כאלה.
בכל מקרה, אני ממילצה לפרסם ביד 2 ולעדכן כול יום ואפילו פעמים ביום. ככה מצאתי בית לכמה חתולים.

למעלה