מי רוצה דיסק ב 20 ש"ח???

מי רוצה דיסק ב 20 ש"ח???

חאלאס!!!! תמיד מבקשים ממני איזה שמונים שקל בשביל דיסק או אוסף ערבי אנשים כאילו ואחרים... מהיום תזמינו מה שבא לכם ב 20 ש"ח לדיסק!!!! לכו לאופציה של מנגינות ושם תמצאו את אוספי ריקודי הבטן שווים ביותר. תהנו.

inbal701

New member
עדידושששששש

איזה מתוקה את....באמת הדגשת את כל הקלאסיקות הטובות למינהן..אבל אני הייתי ממליצה בהחלט ובחום גדול על כל הסידרה של "ג'לילה" שאותם אפשר להשיג אך ורק ברשת טאוור רקורד אמנם הם באמת עולים לא מעט ( כ 80 שקל ) אבל ההשקעה שווה לחלוטין יאללה מתוקה שלי ביווווווווווווווווווששששששש ענבאלדי - ענבל זוהר בית ספר לריקודי בטן רחובות

עדי - היכנסי למדור מאמרים -

ותראי מאמר שלם שכתבתי עם הסברים והמלצות על הדיסקים המצויינים של ג'לילה. אני ממליצה, שוב ובחום (ווי, איזה חום היה היום...)
על 6 הדיסקים של ג'לילה, למעט מס' 4. הוא מתאים למורות המלמדות גם את הפן של המוסיקה והמקצבים או לכאלה הרוצים להתמצא במקצבים הרווחים.
שוש

condis

New member
וידאו אלפא

אתר של החנות המפורסמת ביפו "וידאו אלפא" המציע מגוון רחב של מוסיקה לריקודי בטן, מוסיקה אוריינטלית, קלאסיקות בערבית וכל מה שחדש בעולם המוסיקה והסרטים און ליין בהזמנות במחירים לכל כיס, שווה בהחלט!

y i f a t e l a

New member
ומה את ממליצה משם ?

נכנסתי לאתר ויש בהחלט מגוון רחב של דיסקים לקנות.... כל כך הרבה שאני לא יודעת מה לבחור
אני ממש חדשה בתחום ואשמח אם תתנו לי המלצה על דיסק אחד שם שאוכל לקנות... תודה ושבוע טוב, Yifatela

condis

New member
../images/Emo220.gifהמלצה על דיסק

הי, אכן את צודקת המבחר עצום... האם את מחפשת מוסיקה לריקודי בטן? אם כן יש אוספים מעולים של חוסאם רמזי, אוספים של אמאני רקדנית הבטן שאני בהחלט ממליצה מכיוון שהמוסיקה בדיסקים שלה מאוד מגוונים ומעניינים, אוסף של מוחאמד סולטן מומלץ ביותר, ואם את בקטע של פיור טאבלה (דרבוקה) אז לדעתי אין על האוסף הזה שבתמונה ... בהצלחה

מצטרפת להמלצה -

הדיסק נקרא "טבלה או-בס" (ה-"או" כמו ו') רצועה מס' 1 מכילה את שיק-שק-שוק המיתולוגי רצועה מס' 2 מכילה יצירת סולו תופים מרהיבה ומרתקת. ברצועה מס' 4 תמצאו יצירה "סעידית" למהדרין - מאלה שמתחילות בתקסים יפהפה ומזמין, ש"מבשל" אותך לקראת הפרקים והכלים הנוספים שמצטרפים לחגיגה קצבית ונהדרת!
שוש

המון!!!

יש במנגינות ... כל האוספים של חוסאם רמזי, וכל האוספים של ריקודי הבטן טובים. כמובן שיש מומלצים יותר, אני יגיע הביתה ואפרט לך יותר טוב...

למעלה