מי רוצה דיון?

5ifi

New member
לא יודעת מה איתכם,

אבל אותי היא ממלאת באופטימיות. תמיד. ויש קטעים שתמיד מרגשים אותי... כמו הביצוע של אימג'ן, עם להקת החירשים...

Bell J

New member
היא סדרת תיכון אמריקאית,

סדרת חסרת פואנטה. אין להם באמת משהו עיקרי חוץ מהתחרויות, ולהיות סדרת חינוך (כאילו, פרקים 14 ו-15 היו סדרת חינוך
), מנסים לחנך את הנוער האמריקאי.

sondheims Dot

New member
בדיוק- תענוג מושחת שכזה

להתנתק מהעולם לשעה, לשים את הראש על mute ולבכות ולצחוק ביחד עם הדמויות הביזאריות האלה שלמדנו כל כך לאהוב

o0Invisible0o

New member
ואוו תקשיבו! את וBell J

תראו הכי גאים שיש..as queer as folk אני לא מכירה את המקור הבריטי אז אני הולכת להמליץ על האמריקאית המצוינת. זה ישן אבל זה ממש לא מתיישן. מה שכן - אמממ יש שם סקס לא מצונזר וכאלה. אם אין לכן בעיה - תראו! זה עוסק בהומואים [יש גם זוג לסביות.
] וזה נפלא.
אבל רציני..זה לא גלי, מדובר בדרמה שלוקחת את עצמה מאוד ברצינות ודנה בנושאי קבלה חברתית, סקס, סמים, משפחה וכו' באופן בוגר ולא שטותי. ממליצה בחום.

Bell J

New member
אמרו לי ליראותXD

אני צריכה להוריד את זה בהזדמנות XD. הקטע שבכל דרמה את חייבהת הומור לשבירה, זו גם אחת הסיבות שאני רואה גלי, אני לא מסוגלת לראות משהו כבד :3

sondheims Dot

New member
אוי, כדאי לך! זאת סדרה מצויינת!

ויש שם גם הומור, זה לא הכל חשוך ומלא באנגסט. כמו בחיים- לפעמים אנשים אומרים דברים משעשעים

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gifזה לא כבד..זה פשוט דרמה.

נניח אחים ואחיות סטייל או אממ האנטומיה של גריי. גלי זה כבר קומדיה..ואחת ממש גרועה.
[די נו, אני פה בפורום כי נחמד לי פה..אבל גלי הייתה סדרה לחלוטין שונה בעונה הראשונה ועכשיו היא גרועה ויש מצב שאני אפסיק לצפות בסוף עונה 2, רק שתדעו.]

sondheims Dot

New member
אני מסכימה איתך חלקית

גלי לקחה גם לדעתי תפנית לרעה, אבל הבנתי שזה מקרה נפוץ לסדרות בעונה השניה. אני מקווה שבעונה השלישית יחזור לה הקסם החנוני \ אנדרדוגי שהיה לה בעונה הראשונה

mich223

New member
זאת הסדרה המושלמת בשבילך,../images/Emo210.gif

זאת אומרת-סידרה שכולה גייז? מטורף.יותר טוב מהעיר הדימיונית שלך.

Bell J

New member
חה, ממש לא!

אוקי, א', העיר שלא לא דמיונית
ב', בעיר שלי אין דרמה O: הם רק שוכבים 24/7
חה כריס קולפר (ודארן כריס) יהיה שמה!

mich223

New member
אני לגמרי הולכת להתעלם מהערה האחרונה

שנייה,אז איפה העיר הזאת בדיוק נמצאת?

Bell J

New member
כמו שאמרתי

העיר בתהליכים, קודם אני צריכה להשתלט על העולם. את יודעת, כל הקטע שלמצוא עבדים טובים בימינו זה אסון :/.

mich223

New member
אז כנראה לא תהיה עיר,

כי התכנון להשתלט על העולם מזמן שלי
אבל,המ,אולי אני אביא לך את אוסטרליה או משהו.

Bell J

New member
אח, החמשושים של ימינו...

יקירתי, את מוזמנת לכל כל בנאדם שאנימכירה/דיברתי איתו בעבר, תשאלי אותו אם אני מרשעת, הוא יצחק לך בפרצוף ויגיד שמרשעת לא מספיק מתאר את כמות הרוע טמונה בי ;)

mich223

New member
קודם כל,שיהיה ברור-אני מתה על גלי

ואני תמימה!תפסיקו להרוס אותי

A TotalGleek

New member
האמת ..

זה שאת פה , בפורום גלי,כנראה מראה על זה שבשבילך זה קצת יותר מסדרה נחמדה ....
(לא שופטת או משהו.. אם זה נראה ככה . סתם מבהירה נקודה)

Bell J

New member
אני גם בפורום פאנפיקים ופאנטרטים,

זה לא אומר שאני קוראת שמה כל פיק! אני פה בגלל מה שאני אוהבת (קליין), זה הכל =]

sondheims Dot

New member
רק קליין?

בלי שום דמויות אחרות? אני דווקא אוהבת מאוד את ארטי, את פאק ולורן כזוג הכי שולט בעולם, את בריטני והתובנות שלה וחיבבתי את מרסדס לפני שגזלו ממנה כל קו עלילה שלא כולל תפוחי אדמה מטוגנים...

למעלה