מי רואה גולשים בזמן?

דרגורן

New member
כשיוצא לי אני משתדל לראות...

למרות שפספסתי כבר מספר פרקים )-:

trillian

New member
אני צופה

למרות שמאז שהתחילה העונה החדשה, הפסקתי לראות. ראיתי שני פרקים, נדמה לי שאת השני והשלישי, הזדעזעתי, והפסקתי. מה קרה לתוכנית הזאת?!!!! הדרדרה לחלוטין בזמן האחרון. בכלל העונה שלפני החדשה ירדה מתחת לכל ביקורת. מזה הקישקושים האלה? כל שני וחמישי הם מגיעים הביתה, ומגלים שזה בכלל לא הבית שלהם... והקרומגס האלה... תעשו לי טובה. ועכשיו בששון ובשמחה התחילה העונה החדשה ו... ציפיתי לטוב. מה קיבלתי? קווין נכנס לתוך איזה אחד מסכן שגם לו קוראים קווין מלורי, אבל הוא אחד אחר, ועכשיו יש לו פיצול אישיות. טוב, הביטו, תסריטאים של ``גולשים בזמן`` יקרים: נגמרו לכם הרעיונות? תסיימו את התכנית וזהו, אבל אל תגרמו לה לגסוס עוד יותר.... נמאס, באמת שנמאס. פעם ממש ממש אהבתי את התכנית הזאת, אבל בוא`נה - הגזמתם.

rocket

New member
אני אני אני!!!

אני מאוד אוהבת את הסדרה למרות שמאז שג`רי אוקונל (קווין מלורי) עזב זה כבר לא אותו דבר. אבל אנ צופה בכל זאת כי חיכיתי שנים לעונה החדשה ולא ממש בא לי לפספס :))

t@li

New member
גם אני רואה

אני מודה שהסדרה די התדרדרה מאז העונות הראשונות, אבל עדיין יוצא לראות כל כמה ימים פרק ממש מדהים שתופס אותך וגורם לך לשבת בפה פעור. תנו להם עוד הזדמנות, אולי הם יחזרו לעצמם ויתנו לנו חומר קצת יותר טוב. נ.ב.- זה רק אני או שהסדרה נהייתה קצת פורנוגרפית בזמן האחרון? שתי סצנות כחולות ביומיים. מוגזם!

למעלה