מי ראתה את הסרט ...

מי ראתה את הסרט ...

כל האמת על ג´יין איזה סרט מרגש זה.. זה נראה לי הסרט הראשון בחיים שלי שהעיניים שלי התמלאו דמעות.. סרט חזק..

אני ראיתי.. ../images/Emo7.gif

ראיתי את הסרט ביחד עם חברה שלי..ו...פשוט הזדהיתי בצורה כמעט מוחלטת..<אני עדיין לא סיפרתי להורים> זה ככה אצל כולן?? וכולם?? עצוב מידיי והסוף גם לא משהו פשוט אני חושבת שההורים שלי ועוד חצי מיליון הורים לא יקבלו את זה סתם כך..ההורים שלי אני בטוחה שיעיפו אותי מהבית או יאשפזו אותי במחלקה סגורה...
פילפלת

inbal-d

New member
סרט מהמם!!

וואי איזה סרט יפה , איזו התרגשות.. אני חייבת לציין שבחצי שעה אחרונה של הסרט אחותי נכנסה לחדר שלי (כדי להיות באינטרנט, כן המחשב בחדר שלי כמה כיף לי
) ובחצי עין היא גם ראתה את הסרט וכזה אמרה איזה רעה האמא וכ´ו.. נורא נחמד מצידה.. טוב תסלחו לי, אין לי מושג למה אמרתי את מה שאמרתי אבל שיהיה, בכל מקרה, זהו , אחלה סרט, מאוד מרגש.. עינבל בל בלון*

r~e~e~f

New member
ההודעה היא מ- ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif

קודם כל: ששששששששששששששששששששששששששששששששששלום!
ועכשיו..לגבי הסרט: 1.ראיתי אותו והוא די קרוב לתחושה הפנימית, העבירו את המסר בצורה טובה. 2.הוא היה קצר מידי, והסוף לא היה משהו..למרות שהאמא באה למצעד. 3.השחקנית הראשית
לא לטעמי בכלל, גם במראה וגם במשחק. 4.בנשיקה הראשונה שלהן, הזלתי דמעה, מרגש...במיוחד כשאני מתגעגעת לריף~ בקיצור היה טוב וטוב שהיה...

למעלה