מי ראה?!

• פותח הנושא Nir5L
  • פורסם בתאריך

Nir5L

New member
מי ראה?!

היה עכשיו "זכרונות ברודווי" חלק א בערוץ2! מבית צבי! שבוע שעבר הם שמו "הערב מחזמר" והלילה היה "זכרונות ברודווי" ובמקרה תפסתי את זה.. סביר להניח שבשבת בלילה יהיה את חלק ב ככה לפחות עשו עם "הערב מחזמר"

Nolly

New member
אני לא מאמינה שפספסתי !!

השיר של עידו "אין לי ראש מתמטי.. רק הרגל אוטומטי..." זה במערה הראשונה ?!

Nir5L

New member
אמממ

הספקתי לראות יחסית הרבה מחלק א אממממ עידו.. לא אומר לי הרבה שם פרטי חחח... אני אגיד לך מה הספקתי לראות שיר של הראל סקעת לבד לא יודע מתוך איזה מחזמר שיר של מיכל מוכתר ועוד איזה אחד שנקרא אממ משהו עם "סימור" מתוך חנות קטנה ומטריפה שיר של הילה זייתון "לא התאהבת" מתוך משחקי פיג'מה ושלושה שירים מתוך מרי פופינס בביצוע גלעד קמחי ועוד כל מני הבעיה היא שלא היה כתוב בלוח שידורים על זה ובמקרה ראיתי.. ואין לי מושגגגגג מתי יהיה היום החלק השני ולכן אני לא יכול לכוון טיימר בוידאו :\

Nolly

New member
*מחזיקה אצבעות שלא היה*

ורוזנברג
.. חח

moran500

New member
אני לא מאמינה שפספסתי את צ'ימני..

זה שיר כ"כ יפה!!

gypsy 14

New member
מה?? אוף!

אני לא מאמינה שפיספסתי! אני נורא אהבתי את השירים שם... :( ולחשוב שבדיוק בשעה הזו הייתי משועממת עד כאב ולא חשבתי לפתוח טלויזיה... אני מקווה (לטובתם
) שיעשו לזה שידור חוזר! אוף איזה מעצבנים הם...

lonestar2003

New member
סעמק!

רק עכשיו גיליתי את השרשור הזה. סעמק ערס! כוסאוחתוק! אינעל אבוק! וכולי...

Fairywitch

New member
את חלק א' גם אני פיספסתי../images/Emo70.gif

חלק ב'- אמא שלי פתחה במקרה כי היא לא נרדמה- ופיספסתי רק שיר אחד, ואז הקלטתי. אני לא מבינה למה משדרים דברים יפים כ"כ, ונוסף לכל רושמים לא נכון במדריך
ערוץ 2 חולירות, קקות, חתיכות @#$#%#@ שכמותם
לדעתי יכלו בהחלט לוותר על שידור אחד של פספוסים ולשדר את זה בפריים-טיים

Fairywitch

New member
תיקון- המשפט השלם שרציתי לכתוב-

אני לא מבינה למה משדרים דברים יפים כ"כ מאוחר

Nir5L

New member
מישהו ראה? אני..

אני ראיתי והקלטתי יש שם שלושה שירים שמאוד אהבתי מ"מיס סייגון" אחד מהם זה שיר אהבה בין הילה זייתון להראל סקעת (שלא השתכנעתי לאהבה בינהם - על הבמה כמובן) החלק השני היה הרבה יותר יפה מהראשון

Nir5L

New member
יש לי רק..

לי אישית אין דרך להעביר למחשב אבל בדיוק שלחו לי את הביצוע של הילה זייתון והראל סקעת ל"סולו סקסופון" מתוך מיס סייגון, שהיה ב"זכרונות ברודווי"... אם את מעוניינת.. מסנג'ר: [email protected]

ידעתם שסולו סקסופון

היה שיר סיום של קטנטנות בעונה הראשונה*-8? הטלויזיה הייתה פתוח על 6 בגלל סברינה וראיתי

למעלה