מי ראה CSI???

מי ראה CSI???

איזה מצחיק ריי !!! ממש חמודי, איך התעצבנתי שהחמור הקטן ירק עליו
הפצצת תירס היתה ממש מגניבה. והיה נחמד וכיף@ מי ראה?

צשייר

New member
ראיתי אבל

לא התלהבתי מהפרק... יכלו לקחת אותו למקום הרבה יותר חזק... למשל למה שקבלן יודה?!?! הרי לא היו שום ראיות שמקשרות אותו לרצח... הוא יכל לצאת מזה נקי לחלוטין לדעתי... זה משהו למשל שבחוק וסדר אף פעם לא פוסחים עליו.. ואיך שהוא הגיע לפצצת תירס (שבאמת הייתה רעיון מגניב.. אולי אנסה את זה חחחחחחחחח ) היה הדרגתי מספיק..... היה פרק מאוד איטי... והוא נראה קלמזי מדי בשביל להצליח שם! בכל פעם שהוא ירד לעמידה שפופה פחדתי שהוא ייפול לאחור (מה שבטוח היה קורה לי חחחחחחח) ויהרוס את כל הראיות... הודגז' הרג אותי מצחוק XD וריילי הייתה קצת קצת מתנשאת.. כאילו, היא בעצמה הגיעה ממש לא מזמן.. ומה נסגר עם המשרד? ניק וריילי יחלקו אותו? ובקשר לחמור הקטן... האמת שנשארתי מתוסכלת מכל העניין... רציתי גם אני לפתור את זה ולא להשאיר את זה ככה באוויר...

חחח כן באמת קצת מתנשאת

אבל לא נורא היא עדין חמודה. ומזה, הודג'ז בכלל לא אוהב את ריי! וכן אכן הקטע עם הקבלן היה הזוי, איך הוא בא וצילם את המבנה, מה הקשר.

צשייר

New member
היא מתוקה

אבל היו צריכים לדחות את ההליכה של גריסום כדי שהיא תוכל להשתלב כמו שצריך ולהתחבב על הצופים... הם יותר מנסים שריי יהפוך לחביב על הצופים מאשר היא... היא אמורה הרי לנסות להיות כבר יותר חלק מהצוות וכל מה שראינו זה את הפרק הראשון שלה שהיא באה מתנשאת והצליחה "לכבוש" את כולם וזהו... ישר שכחו שהיא חדשה יותר.. אני זוכרת שגרג הגיע זה לקח כמה וכמה פרקים כדי שהוא יהפוך לאחד מהם.. אני אוהבת אותה כי היא באמת חמודה... ויש לי תחושה שהיא וגרג יהיו ביחד חחח... (בגלל זה קצת מוזר לי שהיא וניק ביחד במשרד אבל שיהיה... ) ועכשיו כשאת אומרת- אם הקבלן רצח, אז הוא אמור לנסות להיעלם מהעין שלהם! הוא יעדיף לא לקבל את כספי הביטוח מאש/ר להתגלות כחשוד... הוא בעצם קטל את עצמו מהרגע שהוא ניגש לשם.. איזה אידיוט... בשביל אחד שהיה מספיק מתוחכם לעשות את פצצת התירס זה ממש לא חכם מצידו... יש להם היום הרבהההה חורים בעלילה.. אולי כי אנחנו רגילים שגריסום משלים הכל עד לפרט הקטן...

חחח כן זה השטויות הקטנות האלו שלא שמים לב

ואשכרה, לאט לאט- רק הביאו את הבלונדה! וגרג אני ממש מתגעגעת אל איך שהוא היה במעבדה, קצת חבל שהוא נהיה חלק מהצוות

צשייר

New member
את האמת אני אפילו לא זוכרת

שגרג היה רק במעבדה... :S חחח אני חושבת שלאט לאט מקדמים אותו יותר... זה מגוחך אבל למשל לפי הפתיח אפשר לראות גם את הדמויות שמתקדמות... הוא מוצג שלישי כך שאני מקווה שזה יהיה גם בכמות זמן המסך שלו.. לפחות שיהיה יותר מהריי הזה... קשה לי לקבל את החדשים חחח...

צשייר

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:-חחחחחחחחחחחחחחחחח

וואוו כמה צחקתי הרגע!!! אני לא זוכרת את זה משום מה... ווואוווו זה מצחייייייייקקקקקקקקקק! יש עוד קטעים כאלה ?

צשייר

New member
ע-נ-ק!

וחוץ מהקטע עם הנקנקיות שהוא קונה לא ראיתי אף אחד מהם!! איזה עונות אלו? אני עכשיו הולכת לראות את כולן!!!!!! חחחחחח (ככל שאני מגלה שיש יותר מקרי רצח שלא ראיתי כך יותר בא לי לראות אותם כמובן חחח.... )

העונות הראשונות והנפלאות

גרג היה במעבדה בסביבות עונות 1-4, תראי אותםם

יאללה לעבודה../images/Emo3.gifחח טוב תהני לך!

אני אהיה במהלך השבוע בטיולשנתי!

צשייר

New member
את ממש ממש ממש צודקת

:) פשוט הופתעתי למשמע ה"טיול השנתי" מקווה שנהנת :)

אני צחקתי היי היי

משום מה זה לא שלח את כל התוכן אבל סתם כרגע אני בכיתה י' ועושה כיף לפני הבגרויות

צשייר

New member
לפני?

חחח אני בי"ב ואני כבר בעיצומן של הבגרויות.... עשיתי איזה 6 כבר השנה ויש לי עוד טריליוווווווןןןןן!

חחח אני מזה לא בלחץ

למרות שעוד שבוע בגרות וכבר עברתי 2, אני עדין חושבת שלפסיכומטרי משקל יותר כבד

למעלה