מי ראה סקיי קפטן???

• פותח הנושא STAJ
  • פורסם בתאריך

STAJ

New member
מי ראה סקיי קפטן???

מי ראה את הסרט המזוויע האידיוטי המשעמם והאיככססהה בכל המובנים סקיי קפטן??? כי אני ועינב רצו לקולנוע כדי לראות בכל זאת שמענו שזה עם אנג'לינה ובכל השלטים אנג'לינה מופיעה במרכז אבל היא שם רק 10 דקות!!!!!!!!!!!! באתי למות! זה היה נורא!!! גם בזבזתי כסף גם היה לי משעמם וגם נשפכה עלי הקולה!!!!!!! כי מישהו (עינב) לא הסכים לחכות קצת עד שהגזים ירגעו!!!!!!!!!

STAJ

New member
לאאאאאאאאאאאאאאא

מזמן מזמן אבל הטראומה לא חלפה......... ורק עכשיו הצטרפתי לפורום תפרגני קצת אחותי...

¥EleVatioN¥

New member
חחחח../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

פשוט לא הבנתי מה הקשר עכשיו.. נדמה לי החודש יהיה את הסרט הזה בהוט

crazy4AJ

New member
כן אבל יצטרכו לשלם....

אני לא אבין למה מישהו ירצה לשלם כדי להשתעמם עד מוות... חוץ מזה זאת לא הייתה אשמתי! אני אפילו לא הצטרפתי לקניית הקולה וזה הכל אשמת רוני- גם הקולה וגם העובדה שהלכנו לסרט אז אל תאשימי אותי, חוצפנית!!!

limors2

Well-known member
למרות שבקושי היה אנג'לינה../images/Emo54.gif

אני אהבתי אותו...... לא חשבתי שאני אוהב אותו... בהתחלה עם הרובוטים אני וחברה שלי היינו "וואט דה פאק???" אבל אז זה היה בסדר...

E

Elektra Natchios

Guest
5 דקות!

ואני מבינה שהשנאה לסרט הזה היא משפחתית, אה? לא מבינה אתכן, הסרט היה מצויין! נהנתי מכל רגע.

STAJ

New member
מה עובר עליכם?!?! סרט מצוין?!?!

איך אפשר להגיד את זה? זה פשוט משעמם וצלמו את הסרט הזה כמו שמצלמים סרט סטודנטים: חדר אחד ו25 ימים בערך!!!! ג-ו-ע-ל נ-פ-ש תסלחו לי אם לעולם לא אבין אתכם חובבי סקיי קפטן חולים שכמותכם!

FIRE GODDESS

New member
תסלחו לי אבל

כולנו אוהבים את אנג'לינה אבל אתם חייבים להבין שלא כל סרט שלה יפה. יש לה סרטים יפים ויש לה סרטים שהם לא כ"כ יפים אבל להגיד על סרט דפוק שהוא יפה רק בגלל שחקן/נית זה ממש מטופש אתם לא חושבים?

oh l0rd

New member
נצל"שששששש

כתבה (בערך) על אנג'יי http://web.msn.co.il/msn/entertainment/world/4139D62FB8444F22A5CD29EE10702C2B.htm

STAJ

New member
חדשות רעות לישנים!

רוב הסרטים שלה דפוקים! אני לא יודעת אם זה בעיה אצלה או הסוכן שלה אבל הסרטים שלה זה בדיחה בדרך כלל : ירח מעל המדבר סקיי קפטן (זה לא נחשב שלה אבל שיהיה) הסרט הזה המוזר הם המכות הסרט המוזר עם המחשבים הסרט המוזר עם רומאו ויוליה כאילו, מה נסגר איתך? אפילו את השמות אני לא זוכרת...

crazy4AJ

New member
לא נראה לי שיש לה סוכן

ואת מוכנה להרגיע? אני (בניגוד לכמה אנשים) הייתי מוכנה לראות כל דבר אם יש סיכוי שיראו אותה (עדיף למשך יותר מ-2 דק') גם אם זה מאוד משעמם. הסרט הזה המוזר עם המכות נקרא- "החוזה" הסרט המוזר עם המחשבים נקרא- "מרדף ממוחשב" והסרט המוזר עם רומיאו ויוליה נקרא- "אוהבים ברובע ברונקס" ואפילו שזה היה סרט דפוק היא הייתה שם מצחיקה לאללה! עוד משהו- אנחנו לא חושבים שהסרט טוב בגלל השחקנים, להיפך- אנחנו אומרים שלמרות שיש בסרט שחקנים טובים הסרטים הם דפוקים.... אבל תרצי או לא, השחקנים נותנים סיבה לראות את הסרט, בגלל זה משלמים להם כ"כ הרבה- שיביאו קהל ושהסרט ירוויח....

¥EleVatioN¥

New member
גמאני אהבתי את..../images/Emo129.gif

אוהבים ברובע ברונקס, למרות שלא אהבתי את התרגום לשם של הסרט. סרט קליל חביב ומשעשע. בכל מקרה רוב הסרטים האלה מתחילת הקריירה שלה.. את מרדף ממוחשב דווקא אהבתי, את ירח מעל מדבר פחות, דיי משעמם אבל אנג'י עשתה עבודה מצויינת, מה שלא תגידו

crazy4AJ

New member
זה גם מה שאני חושבת!

הסרטים האלה מתחילת הקריירה שלה וזה לא שהיו לה כ"כ הרבה אופציות אז...

STAJ

New member
ואיי איזה נאום!

כל הכבוד! באמת! ממש התרגשתי... ססססתתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם את די צודקת במה שאמרת וזה באמת מראה על הערצה אמיתית לראות את הסרטים הדפוקים האלה..

STAJ

New member
אני אהבתי...

את ירח מעל המדבר (לא אהבתי אבל יחסית לשאר) את רומאו ויוליה פחות אהבתי הוא היה משעמם אבל המבטא היה מצחיק על החוזה וסקיי קפטן אין על מה לדבר- גועל נפש. הסרטים האהובים עלי שלה הם: מר וגברת סמית- האהוב עלי נערה בהפרעה החיים או משהו כזה לקחת חיים - שהפחיד אותי לאללה... ג'יה- שאני לא מצליחה לראות עד הסוף (עד הקטע הסיני..חחח..) הצלה מעבר לגבול ואם יש עוד שאני לא זוכרת אז סליחה אבל עכשיו במבט אחורה אני רואה שיש לה די הרבה סרטים יפים...

למעלה