מי ראה סמולוויל?

eskilo

New member
מי ראה סמולוויל?

הפרק היום גרם לי להמון רגשות מעורבים.. היה לי ממש עצוב שפיט עוזב.. מצד שני ממש התעצבנתי על קלארק שלא סיפר ללנה וממש ריחמתי עליה, כי היא ציפתה לזה כל כך.. ומצד שלישי כל כך שמחתי שליונל נעצר, למרות שאני לא מאמין שזה יעצור אותו..

YoYoz1

New member
סמולוויל..

ראיתי תפרקים של סמולוויל עוד בימים שהיה לי YES תאמת את העונה השלישית ראיתי אז אני מצפה בקוצר רוח לעונה הרביעית קראתי תגובות שהיא אחת העונות הטובות ...

yaniv1000

New member
גם אני יכול להשיג אותי..

אני יכול להוריד אותה תוך שניה אבל מזה שווה לראות במחשב גם כתוביות אני יכול להשיג..אבל זה לא שווה במחשב הכי סבבה בטלויזיה כל יום פרק :p ובקשר לפרק שהיה אתמול כןן היה עצוב חח שהוא עזב אבל אני בטוח שיקרה משהו והוא יחזור וליונל ישתחרר עוד פרק או שתיים בטוח..וללאנה הוא לא יספר בחיים נראה לי.. :| הפסדתי תסוף של הפרק משלשום אז ב 16:40 יש תפרק אז אני יראה שוב אסור לפספס כלום! פעם אחת פספסתי פרק הורדתי אותו מהאינטרנט אני לא מפספס שום פרק!

yardenamar

New member
בבקשה העונה ה-5

בבקשה בבקשה למי יש את העונה ה5 או ה4? אני חייבת לראות! חח אני לא ייכולה יותר!! =)

SharoNofit

New member
יש שידורים חוזרים.....

סמולוויל משודרת בשידור ראשון, ימים א'-ה', ב-16:40ץ ש.ח. ב-20:45, ו-11:10 למחרת. מרתון "סמולוויל" של פרקי כל השבוע ביום שישי, החל מ-14:20. Enjoy

yardenamar

New member
אתם לא תאמינוו

חח לאנה תמות! והיא תתחתן עם לקס! ותהיה ממנו בהריון! וקלארק יעשה אהבההה עם לוייסס.. אני לא מאממינה אופפ קלארק לא יהיה עם לאנה!!! :(:(:(:(:(

0popoup0

New member
שאלה?

איזה עונה אחי אם זה חמישית אז לקס חלם את זה, זה לא קרה באמת ובכלל לנה תהיה עם לקם רק בעונה השישית וולואיס תהיה עם איזה מיליונר..... ואחי עם אמרת כבר משהו על לואיס וקלארק אז איזה פרק זה אולי בסוף הסידרה אאה אחי?

למעלה