מי ראה סמולוויל?

• פותח הנושא Lizz
  • פורסם בתאריך

Lizz

New member
מי ראה סמולוויל?

i am *so* the CLex girl now... *runs off to find lex-slash* that was just too cute :)

Poopon

New member
הבת שלי רואה את זה...

והמחשב שלי נמצא בסלון... טוב, די עם ההתנצלויות! גם אני Lex girl. You mention it in the Oz forum, and I´ll call you a liar!

Lizz

New member
יש לך טעם מצוין, גברתי :)

ועל אף שאני ממש לא אוהבת את אנג´ל, הדמות, אני מאוד אוהבת את הסדרה. (דרך אגב, שמעתי פעם שמישהי כתבה את לקס עם ספייק. מאז אני מחפשת אחרי הפנפיק האבוד... זה נשמע מצוין) מישהי בצ´אט פעם הציעה להכניס את לקס לאוז, האמת. ואז כולן אמרו שהכסף שלו יוציא אותו מכל צרה. ואז כולן אמרו, "לקס.. עם ביצ´ר... בתא קטן ונעול..." ואז כולן הסכימו לרעיון :)

Poopon

New member
!I can´t hear you! I can´t hear you

:: covers ears with hands and runs away while screaming "la la la la la la la la la!!!!!!!!" ::

green lantern

New member
וידוי (לא) מרגש

כל מה שקשור לבאפי (גם הספינאופס) כל מה שקשור לקומיקס (גם מרוול) אבל הפר בסמולויל היה קצת שונה... שימו לב.. הם ניסו לא להשתמש בקריפטונייט... אבל :א.קלארק לא יכל לגעת בו ב. זה היה ירוק וגרם לתופעות משונות... מעניין מה יהיה פעם הבאה האימור שלי.. איש הקש (למרות שאני יכול בלי בעיה לדעת מה קורה ע"י לחציה על EPG) אולי סוף סוף יגיעו אוייבים אמיתיים של סופרמן.. או לפחות איזה מנהאנטר...

talytal

New member
גם אני התמכרתי!

לקס פשוט עושה לי את זה, ואני שמחה מאוד לגלות שזו לא סטייה פרטית שלי. דרך אגב- קראתי את הפיק עם ספייק ולקס, אבל אני לא בדיוק זוכרת איפה. אני מבטיחה לחפש לך אותו.

talytal

New member
מצאתי לך את הלינק!

ואפילו לא לקח הרבה זמן!
http://smallville.slashdom.com/archive/5/anyother.html

למעלה