מי ראה כתר בארמון?

dorinchik

New member
מי ראה כתר בארמון?

היה מאוד יפה! היה קשה קצת להבדיל בין כל הנשים מאחר שכולן נראו אותו הדבר והקטע של המכות קצת לפני סיום הפרק קצת הצחיק אותי כי ראו שזה לא אמיתי עם הקולות של המכות בום טראח...חחח זה היה כזה שקוף... אני לא יכולה לחכות לפרק הבא..

זה התחיל היום? ../images/Emo93.gif לגמרי פרח לי מהראש!

אני מקווה שיש שידור חוזר מחר...

dorinchik

New member
יש עוד מעט ב-12 ומשו בלילה ומחר

בשש ומשו בבוקר...אם את קמה מוקדם.. וב-12 ומשו בצהריים... מקסימום אם לא תספיקי תראי את הכל ביום שבת...יש את כל הפרקים.. העיקר שלא תפספסי

קאמסה

אני אראה את השידור של 12.

snowmusic

New member
ואם בכל זאת יש בעיה....

יש לי "יס מקס" ויש לי מקליט דיוידי ויש לנו את מורן.

kiCkiC

New member
הלו הלו הדוור המתגלגל עובד קשה...

זה לא פשוט כשאני גרה על גבעה ואת גרה בראש ההר... תחשבי על המרחק, על הקשיים שהוא נתקל בהם בדרך, הוא לא אשם שלוקח לו חודש להגיע!

kiCkiC

New member
שוב יש לי תירוץ טוב לפספס...

הייתי בשיעור קוריאנית
אני כבר אראה בבוקר
צריכה רק לזכור לכוון את השעון

GnomeBubble

New member
אני יכול להרגיע אותך בדבר אחד

לומדים להבדיל בין הנשים עם הזמן. וגם המכות שמופיעות אחר-כך בסדרה יותר נורמליות, אבל זה לא שיש כל-כך הרבה כאלה.

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifראיתי ../images/Emo11.gif

גם לי היה קשה להבדיל בין כל הנשים - כולן לובשות אותו דבר ואפילו התסרוקות דומות X_x". ושוב פעם יקח לי 10 פרקים לזכור את כל השמות
יש שידור חוזר ב6:55 ולאחר מכן ב12:55. אגב, משהו על הסדרה ב"ויוה פלוס".לא יצא לי עוד לדפדף בעיתון הזה.

kiCkiC

New member
צריך לבדוק..

קיבלתי דיווחים שיש כתבות גם ברייטינג ופנאי פלוס

kiCkiC

New member
ראיתי!

בבוקר כמובן שלא התעוררתי... אבל מכיוון שידעתי שאני לא אקום ראיתי בלילה
חייבת להגיד שזה היה מאוד מעניין ולא משעמם כמו הרבה פרקים ראשונים של דרמות... אבל יותר מזה, נחכה ונראה! מה שכן זה כבר נראה כמו בית ספר שלם לרפואה עם איזה שורש לאכול או לא לאכול כשיש לך X או עם איזה צמח אפשר להרוג מישהו ומה הנוגדן... צריך לשים
כי זה מאוד מעניין!!

munecabrava20

New member
יהלום בארמון- פרק 2

וואוו איזה פרק יפה ממש נהניתי איזה כיף לראות דרמה מתורגמת לעברית בויוה... אני יכולה להתרגל לזה.

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifפספסתי את הפרק של היום T.T"

הודות לפסיכומטרי,הגעתי בדיוק כשהראו מה יהיה בפרק הבא. לחיי שידורים חוזרים

למעלה