מי ראה היום בערב

ניצן16

New member
מי ראה היום בערב

אצל יאיר לפיד את הראיון עם בן-ציון ומאיר סחיוויסחורדר? עדיין צריכה לעכל את כל מה שראיתי ושמעתי שם, אבל בסוף הראיון בחיי שהרגשתי נפעמת משניהם. הם הדהימו אותי לחלוטין. לבי איתם. הרבה מזל כידוע, אין למשפחה הזאת, אך אני יודעת שלאחיות כן יש מזל שיש להן שני אחים שכאלה. ועל האח השלישי אני לא יכולה לדבר כי הוא לא היה בראיון, למרות שאני מתארת לעצמי שהוא גם מדהים. ומה אתם חשבתם על הראיון?

ניצן16

New member
תודה על היחס ../images/Emo8.gif...

ואשמח לשמוע תגובות מאלו שכן ראו. לי יש הרבה להגיד על הראיון הזה. הדבר העיקרי כרגע, הוא שנדהמתי לגמרי מה"חברא קדישא" שהיו אצלם. איזו אי אנושיות הייתה להם, פשוט מדהים. ורק רוצה להדגיש שהם בכלל לא מייצגים, אבל כל כך כואב שיש כאלו אנשים בין החברא קדישא. באמת כואב.

sad

New member
הי ניצן, אני ראיתי את הכתבה

ושמחתי לראות אותם לפני זמן לא רב נכתבה עליהם כתבה איומה בידיעות אחרונות: כשקראתי אותה הזדעזעתי, לקחו כמה ילדים, אומללים שאיבדו את היקר להם מכל 5X נכנסו לנשמתם ודרכו על כבודם כשהם עדין פצועים ומדממים, חלקם פיסית ולא בהשאלה ושמחתי שהם באו אבל גם הייתי עצובה שהם הרגישו צורך להוכיח לכולם שהם "בסדר" ושהם לא שותים וויסקי כל בוקר, ורציתי להגיד להם שזה בסדר, שהם לא צריכים להוכיח לנו כלום, ששפכו את דמם והוסיפו חטא על פשע ושמחתי שהם נוסעים מהארץ האיומה הזו והצטערתי שהם נוסעים מהארץ הזו והצטערתי שהם נוסעים לבד, בלי אמא ואבא שלהם, ואני מקווה שהם יהיו בסדר, עד כמה שבסדר אפשר להיות

sad

New member
ולגבי חברה קדישא

טוב אחת מהצד כתבה לי השבוע שזה הכל עינין של ציפיות משאילה את דבריה לגבי החבר´ה האלה למרות שמודה שזה הצליח להפתיע גם אותי מעולם לא חשבתי עליהם דברים "מזהירים" ו"צדעתי" להם על שבירת כל שיא אפשרי

למעלה