מי ראה את הסרט "the green mile"?

מי ראה את הסרט "the green mile"?

אני רותקתי במשך 3 שעות לספה (זה הוקרן ב-yes)...פשוט אחד המדהימים ביותר שראיתי לאחרונה... Faery dust

אביטל +

New member
אני ראיתי בקולנוע

ומאוד אהבתי קראתי את הספר לפני שראיתי את הסרט וגם ממנו מאוד נהנתי. מומלץ ! כשסטיבן קינג מעורב בהפקה של הספרים שלו זה יוצא מאוד מוצלח. אולי ראית גם את המיני סידרה "הניצוץ" ? הוא כתב את התסריט וגם השתתף בהפקה בפועל (וגם הופיע בעצמו בתפקיד קטנטן).

צפיתי ב"גרין מייל"

בזמנו בהום סינמה, כשקיבלתי כמה סרטים בחינם עם הצטרפותי למסחטת הדיגיטל. בכל אופן, לא סרט שהייתי צופה בו כך סתם מרצוני החופשי. ומסיבה אחת ברורה: טום הנקס. יש משהו בבנאדם שגורם לי לצרוח מעמקי גרוני: דיייייי!!!! אני פשוט מתעבת אותו. אולי מפני שהוא לא נמצא בליגה שלו. הבחור היה צריך להישאר שקחן בקומדיות רומנטיות קטנות, לא באפוסים הוליוודים זוכי אוסקר. הסרט עצמו לא היה חסר עניין, אלא שהוא היה מקומם: משום שבניגוד ל"איש מת מהלך", לא הייתה שם אמירה גורפת נגד אי המוסריות שבהוצאה להורג, אלא בהוצאה להורג של אדם חף מפשע. מכאן הבעיה שלי אתו. סוזן

dylan

New member
זה לא ממש מדוייק (ספוילר)

כי סה"כ גם היחס להוצאה להורג של דלקרואה היה כמשהו לא צודק, למרות שהוא היה אשם, בגלל שהוא התחרט על מה שהוא עשה. אני אהבתי את הסרט ולא היו לי איתו בעיות מיוחדות, אולי חוץ מהדתיות הזועקת ממנו... בקשר לטום הנקס, דווקא איתו אין לי בעיה, לפי דעתי הוא מתאים גם ליותר מקומדיות קטנות, יש גם משהו נעים באישיות שלו שהוא מביא למסך שזה דבר די חשוב. מאותה סיבה בדיוק (אישיות) אני מחרים סרטים של ראסל קרואו וג´וליה רוברטס.

למעלה