מי ראה אתמול..

מיטל101

New member
תודה תודה תודה תודה...

מטורפת עלייך,מאושפזת וחולה עלייך.... זה כל כך מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה תודה תודה!!!

אורוש47

New member
תודהההההההההה

תודה קאריןןןןן איזה יפהההההה

כמו שמאיה בומבילה אומרת

אי-מא!!!!!!!!!! קודם כל- התמונות מהרחוב---- איזה מתוווווקקקקקקק!! הכובע הזה והשיער קופץ מהצדדים... רואים שאין יותר בחורה איתו, שכח להסתרק! התמונות סטודיו- מדהימותתתתתתת אני חולה עליו בשחור לבןןןן ולא ראיתי את כולן!! הפרצופים האלה שהוא עושה שם!! "שחר, רחמי עליי, אני מסכן ומדהים עד דמעות.." זה פשוט ככה!! וגולת הכותרת----- התמונת מהייבן!!! אררררר מדהימות!!!!!!!!!!!! הכובע הזה, הגוף, השיזוף, ה-כ-ל!!! אני מחליפה את תמונה השבוע שלי לזאתי, ללא ספק!
קארינוש, קודם כל תודה, ודבר שני- עם כל כך הרבה עדכונים שיש לך, את יכולה גם לפתוח הודעה חדשה. אחרי הכל, זה פורום אורלנדו- ואם יש לך משהו חדש ועוד בכאלה כמויות עליו- את יותר ממוזמנת לפתוח את זה כנושא חדש!

קודם כל,

בבקשה...אני נהנית מזה...באמת...בכיף אני מעבירה לכן ת'עדכונים...ושנית,אמממ לא הייתי בטוחה אם לפתוח שירשור חדש או לא...אז העדפתי לא להסתכן...

VIVIAN3

New member
פששששש קארין!!!! איזה משקיענית!!!

תודעעעע
ועכשיו תגובות: תמונות פאפרצי- קודם כל הוא במועדון כושר והוא כל כך חמודדייי כמו תמיד!
תמונות סטודיו- יפה!!! גרררררר שווה אחד!
תמונות מהייבן- אויש איזה כיף לההההה אבל משום מה מקודם חשבתי שהיא ערומה
אבל אם תשימו לב יש לה איזה בגד ים ממש מכוער
חחחחחח מסכן אורלנדוש.... פוסטר- דייי!!!!!
טוב שהיא לא מנשקת לו גם את האף
אני רוצה שזה יהיה הפוסטר במקום הפוסטר שהוא עושה שם את הפרצוף שלו....
ושוב, תודע!

מיטל101

New member
אני ראיתי...

בפעם ה-50 בערך... והיום ראיתי שוב... אני כל כך אוהבת את הסרט הזה.....גררר ואורלנדוש שם....כל כך מהמם.......

למעלה