מי קיבל זימון

גילי162

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo72.gif

obafgkml

New member
כתוב בין ה-11 ל-12 באוגוסט

אתה יודע מה הולך להיות שם?

גילי162

New member
אמממ

מוזר ממש ..... כי צלצלתי למדור סיירות והם אמרו לי שהגיבוש ב28 לאוגוסט

obafgkml

New member
מה זה משנה

קודם תעבור את המיונים ושם כבר יגידו בטוח מתי. 28 באוגוסט נשמע יותר הגיוני כי זה מוזר שיום אחרי או יומיים כבר גיבוש. מה עוד אתה יודע על מה הולך להיות שם?

גילי162

New member
אם אני לא טועה

עושים שאלון 300 ומבחני קורדינציה ... או משהו כזה וגם צריך לכתוב קורות חיים

חייל102

New member
כנסו

מיונים: ------ בשעה מוקדמת בבוקר אתם תיהיו בביתן חיל הים שנמצא בבסיס תל השומר תנסו להגיע קצת יותר מוקדם ממה שאמרו לכם כי דיי קשה למצוא את המקום. במיונים עצמם תחולקו ל3 קבוצות שכל קבוצה עושה משהו אחר ואז מתחלפים יש את השאלוני 300 במחשב שזה קל ולא ממש רוצים לבדוק כמה אתה חכם ... אחר כך תישמעו הרצאה מקצין בחיל הים ותראו סירטון קצר אחר כך תקבלו דפים שזה בעצם שאולונים (תביאו עטים מהבית) ושם תכתבו על החיים בבית קורות חיים למיניהם המצב בבית מצב משפחתי וכדומה. אחרי זה תקבלו ארוחת צהריים שהיא סנדוויץ ושתיה קלה ותחכו לתשובות שזה יכול לקחת דיי הרבה זמן .. יעמידו אותכם במין מסדר כזה ושם יקראו בשמות השמות שקוראים בשמם בדר"כ זה השמות שלא עברו אבל את זה לא אומרים לכם רק אחרי שכל מי שקוראים בשמו הולך לחדר השני אומרים לכם שאתם הם אלא שנשארו ועברו ואז אתם מקבלים במקום זימון לגיבוש. הגיבוש: ------- מין גיבושון קצר כזה (יומיים) ממש כייפי אחלה אנשים באמת.. בזמן הגיבוש תעבדו קצת על כושר גופני (ריצות שכיבות שמיכה הרמת זודדיקים וכו) ויותר על עבודת צוות (תאי הצפה סירות ההקאה חתירה וכו) הגיבוש הוא כמובן על מדים בסה"כ זה מה שתעשו ביום הראשון וביום השני יותר תשמעו הרצאות וראיון אישי וכאלה .. לסיכום הגיבוש עצמו קליל אבל תשתדלו ךהיות בסדר עם המפקדים להקשיב בהרצאות כי אחר כך תיבחנו על זה ותנצלו את הגיבוש גם להכיר מלא אנשים באמת אחלה של אנשים יש מלא צחוקים בלילה וכאלה. בהצלחה מקווה שעזרתי!

obafgkml

New member
שאלה

איזה שאלות שואלים בשאלון 300 ומה הכוונה בקורות חיים- החיים בבית, כלומר מה צריך להיות המבנה של הקורות חיים ומה צריך לכתוב ומה לא צריך שם. אם אתה יודע אודה לך אם תכתוב.

Daphnaliran

New member
שאלון 300..

זה המוווןןן שאלות מייאשות. חלק חוזרות על עצמן. בעיקר על איך אתה בחברה, באופי, תחביב, יחס לדברים.. הכל זה משפטים ואתה צריך לסמן נכון או לא נכון לגבי עצמך.

חייל102

New member
נכון מאוד והכי חשוב

זה שתיהיה עקבי בגלל ששאלות חוזרות על עצמן.

חייל102

New member
כנס

בשאלון 300 שאולים אותך יותר שאלות של היגיון אין שאלות של מתמטיקה וכאלה ... קורות חיים זה בשביל לבדוק איך אתה כותב על עצמך לדוגמא: שמי הוא XXSSSS נולדתי בתאריך XX XX XXXX אני יליד XXXXX שם ההורים שלי הוא XXX XXXX. וכדומה. עכשיו אני יסביר את עצמי אתה צריך לכתוב על עצמך לא קורות חיים לראיון עבודה כלומר אתה צריך לספר על עצמך במין תרשים כזה. מקווה שעזרתי לך. בקשר למצב משפחתי זה יותר שאלות איפה אבא עובד אמא עובדת אח אחות משרתים בצה"ל שירתו יישרתו??? (אתה לא צריך לענות על זה בשבילי חחחח). כמה אבא מרוויח כמה אמא מרוויחה מגבלות במשפחה וכאלה. באמת שאין לך מה להיות לחוץ תאמין לי תבוא בראש טוב ותעבור את זה זה ממש לא בעיה.

חייל102

New member
אממממ

תראה אתה צריך לכתוב קורות חיים והכוונה לקורות חיים שלך כאילו: שמי הוא XXXX נולדתי בתאריך 30\8\07 אני יליד ישראל ההורים שלי גם הם ילידי הארץ. מאז שאני זוכר את עצמי תמיד רציתי לשרת בחיל הים אני אוהב את הים ועוסק בספורט ימי כגון: צלילה קייט סרפינג צופי ים. בקיצור אני מקווה שהבנת את הקטע

obafgkml

New member
אתה מתחיל ישר עם התחביבים?

אתה לא אמור לכתוב את הקורות חיים שלך? איפה גרת, באיזה בית ספר למדת, מה למדת ואז להגיע לתחביבים.

למעלה