מי קיבל/ה....

or 343

New member
../images/Emo10.gif לא קיבלתי

נולדתי ב- 5 לינואר, והיה לי צו ראשון בפברואר !! איזה מוזר, כי משהי מהשכבה שלי שנולדה ב4 לינואר קיבלה מנילה. שיאאווו, הצבא האלו דפקטים לגמרי ...!!!

Ed Hunter

New member
אמרו לך כבר, אל תידאגי יהיה טוב!

עליי

tia3

New member
נתנו לכם

לפחות דברים שווים במנילה? כי אצלי הכל מזופת מהתחתית..

אצלי

חצי זה הדרכה. יש כמה דברים נחמדים חוץ מזה. אבל נראה לי שהקב"א שלי נמוכה נורא, וקיבלתי בגלל זה רק דברים של טיפשות. יש למישהו פרוטקציות בלשכת גיוס שיכול לעזור לי לברר את הקב"א?

tia3

New member
אצלי

זה גם ככה. אבל כל החיילת-מורה, מורה ללימוד ההיסטוריה, מורה בקהילות נחשלות ועוד כל מיני כאלה... מה? אין לי מה לעשות 24 חודשים חוץ ממלמד איזה ילד פלצן??? המבחנים הלכו לי בסדר חוץ מ... טמטמטמם(בקריאה דרמטית)... מתמטיקה! חצי מהשאלות בכלל לא עשיתי ולא הספקתי... מי אמור לזכור עכשיו נפחים, אחוזים, וחילוק ארוך?!?!?! אני אתקשר בימים הקרובים ללשכת גיוס ונראה מה אפשר לעשות בעניין כי אני ממש, אבל ממש לא מתכוונת במשך שנתיים להגיש קפה לאיזה מפקד שהאף תקוע לו עמוק בתחת(של מישהו אחר), וממש לא מתכוונת להגיש ציונים לאיזה מנהלת צנונית שכבר הייתה צריכה למות לפני איזה 200 שנה ונשארה רק כדי לאמלל את התלמידים שלה... נאחל לעצמי בהצלחה...

or 343

New member
יו, בדיוק כמוני

אני גרועה במתמטיקה... ושעשיתי את הצו הראשון בכלל לא היה לי שום כוח ומוטיבציה (מילה צבאית טהורה...) למבחנים האלו וסתם רציתי לעבור את זה כבר, הלך לי טוב בצורות נראה לי, בהבנת הנקרא והשטויות האלה סתם ניחשתי הכל, במתמטיקה כנ"ל- ניחושים פרועים , עם קצת מאמץ... וששאלו אותי אם אני יוכל להדריך וכו' אמרתי שממש ממש ממש לא........ ובכלל סימנתי אפשרויות שם שאין לי כל כך רצון להתגייס, למרות שמאז זה ממש השתנה, ואני דווקא מאוד רוצה, ואני רוצה אפשרויות טובות במנילה! (אוף, זה מתעכב בדואר ובכלל יש לנו דוור דיסלקט... ) רגע, מה זה מורה ללימוד היסטוריה? דווקא הייתי ממש טובה בהיסטוריה ... גם אני לא רוצה להיות פקידה!! אוף! אם אני אהיה פקידה אני כבר יראה להם שאני מסוגלת ליותר מזה ואולי יקדמו אותי.

nנוש

New member
אני לא קיבלתי וכל החברות שלי כן!

ולי היה צו ראשון לפני כוווווווולם!! נראה לי יש משו דפוק בתיבת דואר שלי
לא קיבלתי לא מנילה, לא תוצאות פסיכומטרי(שכולם קיבלו אצלנו) ולא הודעה לבוחר!! ואגב, אני חדשה!! אפשר להצטרף?

קיבלתי חרא מנילה

היי, אני חדשה פה...מה קורה? יש לי רק מספר מצומצם של תחומים כי עניתי להם "לא" בכל השאלות שם בצו ראשון...לא ממש בא לי על הצבא. נראה לי יהיה טוב אם אני אהיה בחיל הים...מי איתי?

Who Knowsss

New member
גם אני סימנתי לרוב 'לא'

בייחוד בכל מה שקשור בהדרכה אבל בכל זאת קיבלתי לא פחות מ 5 אשכולות הדרכה! בעע בצו הראשון גם לא ממש היה בא לי על הצבא... אבל היום... השתניתי
ואני מתכוונת להשקיע מה שצריך כדי לקבל איזה תפקיד טוב...

אני מנסה להתעניין בתפקידים..לא עובד

פשוט לא מעניין אותי. במיוחד לא אחרי שהם שמים לה הדרכה, אחרי שאמרתי לה 1000 פעם שאני לא רוצה להיות מדריכה...ואז שמו לי מפעילת מחשבים...what the fuck. והכי טוב - מנהלת חשבונות @#$@#$%#$%!

למעלה