מי קודם למי?

n o g a1

New member
האמא

כשטוב לאמא טוב לילדים! אגב , גם לאבא. אם לאמא רע , לא יכול להיות טוב לילדים. אגב , גם לאבא.

הביצה או התרנגולת?

וברוח הציטוטים ששרתה עליי בעקבות השרשור האחר שראיתי כאן... אצטט מתוך ספרון ציטטות של רוז מקדונלד: "הדבר הטוב ביותר שאבא יכול לעשות למען ילדיו הוא... לאהוב את אמם" ...

t o t a l

New member
טובתי קודמת

אמה מה? על מנת שלי יהיה סביר, כדאי שלצאצאי יהיה לא רע. ועל מנת שלהם יהיה בסדר, נצרכת באיזור איזו אמא לא אומללה. וכך יוצא שהיא שוב הכי חשובה. כושלאימא שלה. אור ואהבה לכולם. חי חי חי

n o g a1

New member
no

טובת ההורים "קודמת" (זה נשמע כל כך אגואיסטי , אבל זה ממש לא כך). הורים - אמא ואבא , כמובן. במידה שווה. לצאצאים לא רע בכלל כשיש להם זוג הורים מאושרים,מסופקים, ממומשים. זה מן משולש , כשכל צלע מקיימת אינטראקציה אחת עם השניה. תמיד אומרים "שוויון" וכו'... הפעם באמת באמת קיים השוויון הזה , כל השאר חארטה. כל כך פשוט וכולל בתוכו ה-כ-ל. or,amor,dinero, jai,jai,jai

חשבתי על זה פעם,

ואפילו יצא לי לכתוב על כך. ומאז זה עבד יפה מאוד בשבילי ובשביל ילדי וממשיך לעבוד עד היום יניב

magic40

New member
כל מילה שלך זהב

תמיד מתפעלת שואבת מידע

כן, אבל

זה עובד יפה כאשר שני הצדדים מבינים את החשיבות של העניין. כאשר אחד מהצדדים משתמש בילדים (ובעוד אמצעים לא הגונים) כדי להכריח את הצד השני לנשום איך, איפה ומה שהוא חושב - זו בעיה. ושוב, 20 שאני (האמא) משמשת כמסכת החמצן - ועדיין אין הבנה לצרכי, אלא ההיפך, מעמידה אותי בפני הדילמה הקשה הזו.

קטי30

New member
לא מעט זמן לקח לי להחליט ולהבין

שלפעמים המעטה של "לטובת הילדים" הוא לא ממש בשבילי ובמצב שבו אני הייתי זה לא תירוץ אפילו להשאר טובתם טובתם אבל , חיי קודמים
תראי אישה יקרה את ורק את יודעת על מה את מדברת ומה את עוברת העניין הוא שאת השאלה הזאת את צריכה להפנות לעצמך ולעשות הרבה חושבים לבחון הייטב את הנסיבות והתוצאות ולהחליט לאן פניך מועדות על בשרי למדתי שזה שדווקא עזבתי השפיע לטובה על הילדים והכייף הכי גדול שלי זה לשמוע ת'נסיך שלי אומר לי "אמא, צדקת עם כל הכאב שאנחנו חיים בנפרד מאבא הכל נראה שונה ואחרת הרבה יותר שלו ורגוע " לא חושבת שאת צריכה לבטל את עצמך לגמרי בעבור הילדים לגמרי אלא למצוא דרך ותשובה שבה תגיעי לאמצע |דגש| בו ביום שתגיעי להחלטה אף אחד לא יוכל להוזיז אותך ממנה. אף אחד
ערב טוב לך , ומועדים לשמחה

למעלה