מי צריך עוזרת בית?

נינטייב

New member
עוזרת בית לבושה, כמה לוקחת?

מעניין מה עושה הגבר...הולך למטבח אחריה? מחכה שהיא תתכופף? ותוך כמה זמן עוברת להם ההתרגשות? ואיך זה שאנחנו הנשים מקבלות שירות דומה חינם, רק אם נרצה. הרי במיתוס אנחנו תמיד חרמניות על האינסטלטור/דוור/חלבן/חשמלאי/מחלק עיתונים וכיו"ב. פמיניסטית עאלק... שתעשה את זה במחיר של מנקה רגילה, אז אאמין לה.

קפת

New member
נינט כפרות,

איזה שירות את מקבלת חינם ולמה אני לא?

היא בכוונה מתפשטת כדי להרוויח יותר

מותק נאיבית שלי, חשבת שהיא מנקה בעירום כי ככה היא פחות מזיעה? או כי ככה הציצי פחות קופציצי?

לובה1

New member
קיפוח הנשים זועק לשמיים

מאז שאיזה שר החליט לגרש מהארץ את כל הכושים.

לא חידוש

אני מכיר סטודנט בעל אמצעים ששכר מנקה צעירה וחטובה שתנקה לו את הדירה בעירום. אני בעצמי ניקיתי פעם את הרצפה יחד עם מישהי. כאבו לנו הברכיים והצוואר אח"כ אבל נעים להיזכר.

לובה1

New member
אולי מישו יזביר לי

מה היתרונות בעוזרת בית ערומה מלבד החסכון בבגדי עבודה? אמאשלי אמרה לי שפה זה המקום ללמוד כל יום משהו חדש.

יס באך

New member
אין שום יתרון

שהרי ברור שהיא לא מנקה כלום, לא צריכה לנקות כלום. [האמת - גב' X בת הארבעים, חמישים מנקה ת'בית באמת]. אני למשל חשבתי על הביטוח הנוסף שצריך לשלם בעקבות פגיעה מחומרי ניקוי ותאונות אחרות, שלא נדע... ====== אבל אי אפשר להתכחש, שהתבוננות באישה מנקה כשהיא עירומה, והפנטזיה בעקבותיה.. אכן כן..

ועכשיו שמישהו ירים בבקשה את הכפפה

ינקה אותה היטב וימצא את הסרטון מוואלה לפני חודשיים לערך, בו הכתבה האותנטית של הביביסי מראיינת עוזרת מעורטלת ואת הגברים ששוכרים את שירותיה.

קפת

New member
כי אנחנו חיים בעולם מסוכן, וכי

*מי שמתכופף, תמיד יתקע לו משהו בתחת *מי שמתכופף, יש סיכוי שיתפס לו הגב *מי שמתכופף, סימן שיש מי שהכפיף אותו *מי שמתכופף, לא בטוח שיזכור איך להתיישר *מי שמתכופף, לא בטוח שירצה כבר להתיישר *מי שמתכופף, ולא מתיישר, יכול להישבר לו הגב *הכל אלגוריה. אתם מוזמנים למצוא מה המשל ומה/מי נמשל...

יס באך

New member
מי שמתכופף

סימן שהכפיפו אותו??? אולי התכופף מרצון? כי לכופף אדם תוצאתו - כיפוף כופפתי והריני כפוף ומכופף...... בררררררררררררררר ואנחנו לא בטורקיה וזו הרחבה של היתקעות המבט הגברי בישבנך..

למעלה