מי צריך להתקשר למי?

מי צריך להתקשר למי?

הרבה זמן לא עלה כאן נושא חדש אז החלטתי לשאול שאלה זאת לאחר שיחה עם ידיד (די חדש), האם יש פה קטע של פוזה? או סתם אגו? איך נראה לדעתכם הענין שגבר צריך לעשות את הצעדים הראשונים של שיחות הטלפון והחיזורים? והאם בכלל זה משנה כי ההתחלות כולן יפות.

אמר לי פעם גבר דיי חכם

אין דבר כזה ידיד גבר לא מסוגל להיות ידיד אז האם אני טועה בכך שאני חושבת שידידי הם באופציה להיות חבריי?

מוצאת../images/Emo23.gif

ואיך שגבר יכול להיות ידיד הידידות אולייכולה להפוך לזוגיות אבל לא בהכרח וגם זוגיות יכולה להפוך לידידות עמוקה

כן, אבל נגיד

שיש סיבות והחלטות די ברורות בנושא שהבחורה לדוגמא מראש אומרת לבחור שהוא אינו מתאים לה (גיל/מראה/סגנון חיים וכד´)

חולה אהבה מתוק

אצלי לדוגמא אין אולי בקטעים כאלה, אם מישהו לא עשה לי את זה אז לא עשה לי את זה, ולא משנה מה הסיבה המדויקת, שוב אלה יכולות להיות שונות ומשונות או מכלול של כמה יחד, ואם מההתחלה דברים מפריעים או לא נראים כמו שכבר אמרנו כאן הפורום אז אנו היום יותר בוגרים ויודעים ש"תקלות" כאלה נשארות לנצח.

מוצאתתתתתת../images/Emo23.gif

לא אין כאן שום קטע של פוזה יש כאן קטע של הדדיות כמובן אם שני בני הזוג מעוניינים כמובן שאם משאירים הודעה צריך לחזור אני אישית מסיק שאת אחד הצדדים לא מעוניין אז כמובן שהוא לא ינסה ליצור קשר

וחולה האהבה

בנושא הפתיחה התכונתי לגבר שמחזר ומעונין במישהי לא בגבר ואישה שהם ידידים (או בתחילת הידידות שלהם) כי בחרו להיות ידידים ולא חשובה כרגע הסיבה.

סיבכת לי את השאלות

1. האם זה משנה מי מתקשר או מחזר? 2. האם יש הבדל בקשר שהוגדר כידידות מראש 3. האם כל ידיד או ידידה נמצאים כאופציה להיות חברים 4. האם זה משנה בכלל ההתחלה? או ההמשך בעיקר?

על השאלה הראשונה עניתי לך המורה ../images/Emo6.gif

(תיסלם על היוזמה )
המושג ידידות לא בדיוק קיים בלכסיכון שלי כיוון שידידות היא משהו מאוד סתמי בעיני ... אבל אני כן יכולה לדבר על חברות עם גבר שהיא חברות נטולת מיניות בדיוק כפי שיש לי עם אישה. לרב מי שהם חברים אפלטוניים עבורי הם ישארו כאלו לאורך כל הזמן,כיוון שמלכתחילה אחד מהצדדים או שניהם לא רצו מעבר לזה. למרות שישנם גם מקרים אחרים אבל איני מכירה אותם באופן אישי כך שאשאיר את הבמה למי שכן
לעומת זאת חברי הטובים ביותר הם שניים שהיו פעם אהבה ענקית שבשלב כל שהוא הזוגיות נגמרה אבל האהבה כאדם לאדם תשאר לעד. הם אלו שאני יכולה לפנות אליהם בכל זמן ובכל שעה והם תמיד יהיו שם בשבלי וכמובן גם אני אהיה שם עבורם.

ידידות=חברות נטולת מיניות../images/Emo45.gif

לרוב כל הידידים שלי רצו להפוך לחברים שלי (אל תשאלי אותי למה) גם לי יש ידיד 1 אמיתי (שכמובן גם הוא מידי פעם מזכיר לי שהיה רוצה..) אבל אני שומרת על הידידות איתו בצורה מאוד חזקה כדיי לא לאבד אדם מקסים כזה כי אין הרבה כאלה. לגביי אהבות שהפכו לידידות ממש לא יודעת, לא חושבת שאצליח פעם לאהוב כל כך אדם ואז להרגיש איתו כאל ידיד לא הכי מסתדר לי (ומה אם אפשיט אותו במבט במקום שהפשטתי אותו בעבר?). לא יצא לי מקרה כזה למרות שמאוד רציתי ולכן לא יצא כי אני בחרתי לפרק את החברות ולכן יכולתי להציב גבולות, ברגע שהאדם ממול מרגיש רגשות הוא לא יכול להשאר ידיד שלי (פן יפשיט אותי), אז אהבה אמיתית הדדית לא יכולה לההפך לידידות אמיתית לא מינית הריי מין הוא חלק מאהבה ואהבה רוצה הכל, את הקשר את הקירבה (ביניהם המין).

../images/Emo6.gif

אהבה אמיתית הדדית לא יכולה להפוך לידידות אמיתית לא מינית? נכון ישנם רבים שחושבים כך אבל דרכי שלי שונה. עבורי אהבה אמיתית אינה קשורה במיניות,יש אהבה רומנטית ויש אהבה של אדם לאדם ולטעמי אהבה אמיתית היא לדעת לשחרר כשצריך...

מצחיקה אחת לא הבנת

ברור שיש כל מיני סוגים של אהבה, הכונה שלי הייתה לאחר חברות זוגיות שהייתה כוללת אהבה קשר וקשר מיני

לדוגמא

הגרוש שלי לא מסוגל להיות ידיד שלי למרות שהצעתי לו זאת רבות כיון שחושבת שכידיד הוא יכול להיות נפלא, אבל הוא לא יכול וגם אמר לי זאת אני מבינה אותו מכבדת אותו, (לא בכל כי אצלו או שחור או לבן) ברור לי למה לא יכול להיות בקרבתי ולכן גם אם המצב היה הפוך לאחר נישואין שהתחילו כמובן באהבה ונמשך קשר במשך השנים לא יכולים להיות ידידים אלא אם כן שניי הצדדים יודעים מסכימים ומבינים שאין להם יותר אחד לשני אלא כאדם לאדם.

נו באמת?

מה לא ברור. 1. לא משנה מי יוזם את הקשר. 2. קשר שהוגדר ידידות מראש-הכוונה אחד הצדדים לא נמשך לשני בשום דרך. 3. יש לי די הרבה ידידות שמגדירות אותי כשווה זיון אבל אין סיכוי שאני אגע בהן!!! 0(אפס) משיכה מצידי. 4. אין כמו מגע ראשוני ומידי בין שני בני אדם, אותו מגע של עור בעור, הנשיקה הראשונה לבחון את הטעם והספונטניות של הסיטואציה שאתה בקושי מכיר את האדם מדליקות אותי אש!!!. סגול(עם מבט מרוחק בעיניים).

למעלה