מי צריך לדאוג לחיזור?

מי צריך לדאוג לחיזור?

עולם שבו הנשים צריכות להתלבש, להתאפר, להסתרק ולטרוח כדי שגבר ישים עליהם עין, עולם שרק המראה החיצוני של האישה קובע ולאישיות שלה כמעט אין חשיבות - הוא עולם מעוות מבחינתי. לא כך זה צריך להיות. למרות מה שרוב הגברים חושבים, ואני מיושן אולי בדעותיי, אבל אני חושב שזה לא הוגן שרק האישה צריכה להשקיע והגבר רק יושב ומחכה לבחון את התוצאות. אני חושב שגם הגבר צריך להשקיע קצת בחיזורים ולכבד את האישה, לא רק בגלל גופה ומראה אלא גם בשל אישיותה. אנחנו צריכים להתבונן בטבע כדי לראות איך להתייחס למין הנשי. אם תיתקעו קצת מול ערוץ נשיונל גיאוגרפיק או ערוץ טבע אחר בטלוויזיה, תגלו שבטבע, למשל בין הציפורים, קיימים מינים רבים שהזכר המחזר טורח להתכסות בכסות נוצות צבעונית כדי לחזר אחרי הנקבה בעוד היא כלל לא נאה כמותו, כי אין לה צורך. כשתתפעלו מהטווס פורס הנוצות תדעו שזה זכר גאה שמנסה למשוך את הטווסה הכעורה. כך גם למשל היענים הזכרים בעלי הנוצות השחורות והזנב הלבן המנסים למשוך את היענה האפורה. כך המצב גם בחיזור בין בני מינים רבים אחרים שבהם הזכר טורח והנקבה רק מחכה. ומה עם ההתגוששויות הרבות בין הזכרים של החיות שנלחמים כדי להשיג את הבעלות על הנקבות בעדר? גם שם הזכר נלחם על מקומו בעוד הנקבות מחכות מהצד. אם לא מתאים לכם ללמוד מחיות איך להתנהג כמו בני אדם, תקראו קצת על התקופה הקלאסית באירופה, בה הרומנטיקה פרחה והגברים ידעו איך לחזר אחר הנשים בזמן שהן כיבדו את עצמן ולא חיפשו להתמסר בצורה מגוחכת בלי שהגבר יטרח לחזר. אני לא מצפה שתתחילו לחזר אחרי החנונית באוניברסיטה או המכוערת בעבודה, אבל בפעם הבאה שאתם קובעים דייט, אל תצפו שהנשים יתכוננו עבורכם ואתם רק תפגינו נוכחות. קנו מתנה נחמדה כמו זר פרחים קטן, שוקולד או יין טוב. חזרו אחרי הנשים ותתפלאו שפתאום אתם מבינים אותן יותר וכבר לא תדמו את הנשים למסובכות. הן פשוט רוצות שתפגינו קצת אהבה ותעריכו את מאמציהן. הן רוצות קצת אהבה מכם כדי שתוכלו לחיות יחד כמו זוג יונים…

גבי 2006

New member
אולי פעם זה היה ככה

בשנים האחרונות חל שינוי קולוסלי ! הגברים מסירים שיער מיותר בחזה וגב ועושים שמיניות באוויר כדי להתיפייף ולהראות טוב , אם פעם לגברים היתה כרס אז היום גברים מודעים לעצמם ושומרים . ובכלל נשים הן מאוד שטחיות ובוררות חיצונית אפילו יותר מגברים

hck

New member
../images/Emo45.gif

ישנן הרבה נשים שאכן בוררות בצורה מוגזמת. לא נורא. השעון הביולוגי יגרום להן להתפשר מתישהוא. אני רק מקווה -בשביל אותן בנות- שזה יקרה מהר והן לא יכנסו לסטטיסטיקה של הרווקות בנות ה35+ ...

../images/Emo31.gif

הגברים אכן "מתנקבים" ואכן מתחילים לשים לב למראם ולמה שהם מציגים. אבל,נשים בהחלט לא בוררות יותר או פחות מהגברים בעצם. לפי דעתי גברים למשל בוררים יותר עפ"י מראה חיצוני מאשר אופי,כי עדיין הצעד הראשון ברוב המקרים בעצם שייך לגבר,פה ושם אישה תעיז ותעשה את הצעד הראשון. נשים לא בוררות יותר מגברים ולגבי השטחיות שלהן ? האם בדקת את השטחיות של הגברים למשל שרובם רודפים אחר שמלות ושום דבר מעבר...?

למעלה