מי צריך כוכב נולד ?

bee906

New member
מי צריך כוכב נולד ?

לאחרונה עולה השאלה על הרלוונטיות של כוכב נולד... שכן אלפי אנשים מנסים רק להתקבל לתכנית , לאחר מכן עשרות שהתקבלו נאבקים בינם לבין עצמם לזות בתואר , כל זה תהליך של שנה +- . שימו לב לנינט מישהו שמע ממנה לאחרונה ? עם כל הכבוד לכשרונה המדהים היא תהיה עוד זמרת , אבל במקביל , ללא מבחנים , ילדה בת 17 בשם רוניהוציאה שיר אחד ששיגע את המדינה והיא הרבה יותר פופולרית מנינט וכל זאת ללא כל התהליך המתיש אלא בעזרת קצת קשרים ולוק טוב אז אני שואל מי צריך בכלל כוכב נולד ?

vale la pena

New member
אממממ.....

אוקיי. אולי אתה צודק. אתה צודק בזה שלירון, או בשם הבמה שלה, רוני, הצליחה להתפרסם בזכות המראה שלה, וגם, כן, בזכות הקשרים ובלי כוכב נולד. אתה גם צודק, בזה שבחודש הראשון אחרי שהיא הוציאה את השיר הוא היה קצת יותר פופולרי מ"ים של דמעות" שהוביל במצעדים גם חודשיים אחרי שהוא התפרסם. לעומת זאת, "כמו ששיר נוגע", שזכה לקטילות רבות בעיתונות ובתקשורת כולה מיד אחרי שהוא יצא, נמצא עכשיו, במקום הראשון במצעד, לעומת "סופרסטאר" שנמצא במקום החמישי. חוץ מזה, אני רק רוצה לציין פה משהו, שלא קשור ישירות להודעה שלך, אבל.... בכל זאת: כולם, טוב, לא כולם, אבל הרבה התרעמו על זה שנינט, שי, שירי, וכל שאר המשתתפים בתוכנית, זוכים לתהילה על כך שביצעו שירים שהם בכלל לא שלהם. אבל אף אחד לא הזכיר את זה, שהמקור לשיר "סופרסטאר", הוא בכלל באנגלית... רק לתשומת ליבכם. אז כן, צריך כוכב נולד, לא רק בגלל שהוא פותח דלתות לצעירים שבלי התוכנית הסיכויים שלהם להגיע לאן שהם נמצאים היום היו מעטים, כי בלי כוכב נולד, מי היה שומע בכלל על נינט? או על שירי? או על שי? חוץ מכמה אנשים שראו את התכנית "המלך הבא" בבריזה, שבה נינט השתתפה וזכתה מקום שלישי, או ראו את תחרות "קולות וצלילים" שבה היא זכתה מקום ראשון, אף אחד לא היה שומע עליה......... כמו שאף אחד לא זוכר את אותם מקום ראשון ושני ב"מלך הבא" בבריזה........ חוץ מזה, ותסלחו לי על המגילה, אתה בעצמך ציינת את הקשרים של רוני... נינט, וכל השאר, עשו את זה בכוחות עצמם, רק תודות לכשרון שלהם, וגם, ואני לא אכחיש את זה, למראה שלהם. אז מה שאתה בעצם אומר, זה שמי שיש לו קשרים- יצליח. תסלח לי, אבל אני חולקת על דעתך....... אבל.....מכבדת את הדעה שלך, ומקווה שלא פגעתי... ואם נשמעתי תוקפנית קצת בהודעה, זאת לא הייתה הכוונה.

../images/Emo3.gif

את צודקת
אבל משהו אחד את לא.. "אבל אף אחד לא הזכיר את זה, שהמקור לשיר "סופרסטאר", הוא בכלל באנגלית..." אז זהו, שלא
כולם, וגם אני, ז"א לא כולם אלא הרבה... חשבו שרוני, לקחה את השיר באנגלית ותירגמה לעברית.. אלב זה בכלל לא נכון
מה שקרה זה שפשוט החברה, שמכרה לרוני את השיר "סופרסטאר" מכרה באותו זמן את השיר, גם לזמרת ששרה באנגלית.

TheImpactBoy

New member
אני יגיד לךמה הבעיה של נינט לדעתי

נינט היא בחורה רגילה ושקטה.... נכון... היא זמרת נהדרת..... אבל... היא לא מספיק מעניינת ולא הולך כלום בחיים שלה שגורמים לסקרנות כלפיה :| היא הוציאה את השיר המעפן "כמו ששיר נוגע" שלא הצליח ולא עשה כותרות ונתנה הופעה מגעילה בטקס אנשי השנה..... ומאז היא לא מתראיינת וזה.... אין רעש סביבה. ולאט לאט היא יורדת :|

רוני גם מוכשרת אחרת היא לא הייתה מ

מתפרסמת..
ונינט קצת מוזנחת כי סורי אחרי ששמעתי את השיר שלה הרבה קלטתי שהוא לא שיר שמתאים לה..הוא זקן כזה בשבילה..סופרסטאר הרבה יותר טוב למרות שאני לא אוהבת את רוני יותר מנינט אין מה להשוות
נינט איכזבה אותי בזה שלא סירבה לבצע את השיר..לפחות רוני לא בובה של ערוץ 22..ואז מה עם יש לה קשרים? היא מפורסמת בזכות הכישרון, הקשרים עזרו להתפרסם לא להפוך אותה למישי שמעריצים כי זו החלטה של כל אחד
אולי עם נינט הייתה "פורצת" עם שיר מעלף שירגש או יקפיץ את כולנו היינו שומעים ממנה הרבה יותר..מה לעשות ש"כמו ששיר נוגע" מתאים לריטה ולא לנינט. ולדעתי סופרסטאר תפור על רוני-היא יפה, צעירה וכשרונית
בקיצור בהצלחה לשתיכןואל תאכזבו

TheImpactBoy

New member
כמה שטויות במשפט אחד!!

רוני קשרונית????? פפפפפפפחחחחחחחחח רוני שרה חרא! רוני הצליחה כי אבא שלה מליונר והוא קנה לה להיט ממוסחר ביותר!! תעשי טובה תחשבי לפני שאת פולטת שטויות.

אלה שטויות לדעתך...לדעתי זה נכון ול

ולא קשור כסףף היא לא הייתה מתפרסמת עם היא הייתה מכוערת עם חרא קול..

vale la pena

New member
לא אמרתי......

שרוני לא מוכשרת. אי אפשר להתפרסם ולהצליח רק בזכות הקשרים.... אני חושבת שהיא נראית מצויין, ורוקדת מדהים, אין לה מי יודע מה קול, אבל בסדר. קיבלתי. בקשר לשיר של נינט..... אני לא מתווכחת. מסכימה איתך בכל מה שאמרת. הוא יפה, אבל לא מתאים לנינט. עכשיו לא כל כך שומעים מנינט כי היא עסוקה בדיסק החדש שאמור לצאת בעוד חצי שנה בערך. (כן, גם לי יש קשרים.....) חוץ מזה, כמו שבועז דואג להזכיר לנו
נינט לא יכולה להתראיין כרגע בתקשורת..... אימפקט בוי- אני חושבת שאם נינט לא הייתה מעניינת, היא לא הייתה מופיעה בכל תוכנית שנייה בטלוויזיה, ואם תשים לב, קשה למצוא יום שבו לא מזכירים אותה.. אפילו בדברים הקטנים.... והחיים הפרטיים שלה לא צריכים לעניין אף אחד...
גל- אני מסכימה עם בועז... זה עדיין לא מקורי...
זהו, סיימתי....... זה היה ארוך..... שיהיה לכולכם ערב טוב ושבוע טוב.....

colnishko

New member
סופרסטאר שיר יפה, אבל לרוני יש

פרוטקציות... היא בת דודה של הבלונדינית ההיא עם הציצי מהטלנובלה... אגב, זה גם גירסת כיסוי לשיר באנגלית...

r o n i1

New member
תבינו

סופרסטאר הוא לא קאבר לכלום.... פשוט החברה ההיא מכרה אותו לכמה בנות בינהם לירון דואני.. יש אחת באנגלית יש בספרדית וזה לא שיר של אפאחת מהן.. הבנתם?

r o n i1

New member
חח

מצחיק.. קראת אותה עד הסוף... לא נהנת..?אל תקראי שוב.. אני אוהבת אני כתבתי אותה

RachelMN

New member
אין רעש סביב נינט?!

זה המשפט הכי הזוי ששמעתי בזמן האחרון. לא מפסיקים לדבר עליה. ידיעות אחרונות הקדיש את השער האחורי (!) שלו, לשמועה (!) שנינט ויוני דותן יוצאים ביחד. היא עושה רעש כל הזמן. חוץ מזה, אולי זה טוב שהרעש מסביבה כן יצטמצם לאט-לאט, כי ככה היא תוכל לעבוד על האלבום שלה בשקט. ולמרות מה שנאמר כאן בתגובה אחרת, שהאלבום שלה יצא עוד חצי שנה, היא בעצמה אמרה באקזיט שהוא ייצא בעוד שנה בערך. רוני?! כישרונית?! ניסו לעשות בריטני ספירס ישראלית. לא הלך. רק חבל שבכל זאת מתלהבים ממנה. אין לה קול (אפילו יחסית לבריטני, שגם היא לא משהו מבחינה ווקלית), הריקודים שלה הם רמה ב', והיא סתם יצאה מפס ייצור ומצליחה בעקבות שיווק נכון שלה. השיר - לא מקורי, ומדבק אמנם, אבל אני ממש לא אהבתי אותו, ואני ממש סולדת ממנה. אני לא מתה על בריטני, אבל יש בה משהו, איזו כריזמה וכישורים מסויימים, שלרוני פשוט אין.

צודק בהחלט!!!! תשיגו הכל בעצמכם

רבותיי תתעוררו.... כוככ נולד 2 זה מממש לזכות בטוטו או בלוטו... הרי מה זה זמר בסוף שוכחים ממנו.... רק רק התלהבות... ומי שרוצה להצליח שיעשה משהו... אני כרגע עובד על שיר חדש... וב"ה הולך לעושת קליפ יפה. ואז ממשיך הלאה... היתי באודישן ולא עברתי... נו טוב שיהיה... חיפשו דוגמניםם נראה לי... בכל אופו לא משנה.. שיהיה בהצלחה לכולםםםם.... אין דבר בעולם הנקרא יאוש!!! תמיד תצעדו קדימהה ותראו שהכל יהיה טוב, ובקשר לנינט שמינט אני יודע.... רבותיי מי שראה בערוץ הבריזה את המלך הבא שיחשוב לבד... זה היה ברור שהיא תזכה.... היא גם לא דוגמנית והיא מלאה... הכל פרוטקציות... תפסיקו לחלום.... ואל תפסיקו לשיר ביי בני

XXX HEART

New member
רוני שרה דוחחחחחחחחחה../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

ונינט כופלת אותה בקול האלוהיח שלה
רוני פרחה-אהממ..נינט לא
ורונייי..סתם דפוקה. נינט תמיד תכפול אותה, ולפי דעתי עוד ישמעו מנינט יותר ממה שאת חושבת לעצמך..

מי שרוצה לקצר תהליכים..../images/Emo95.gif

הולך לכוכב נולד.. כי המוכשרים בסופו של דבר במלא מצליחים

למעלה