מי צם ביום כיפור?
מ מתן ב New member 13/9/02 #3 אני כן צמה... זה יום כיפור, לא קשור אם אני צריכה או לא צריכה לאכול או לצום.
L Lolly pop2 New member 13/9/02 #4 טוב כל אחד והדעה שלו... אבל אם אני לא אוכלת יום.. אני יורדת שני קילו.. ואני ממממממש לא יכולה להרשות לעצמי!
טוב כל אחד והדעה שלו... אבל אם אני לא אוכלת יום.. אני יורדת שני קילו.. ואני ממממממש לא יכולה להרשות לעצמי!
מ מKה אפורה New member 13/9/02 #8 ברור שאני צמה... ולולי2- יש לי חברה שהיא כמעט 1.70 ושוקלת 40 קילו והיא צמה... צום לא קשור להשמנה או הרזיה, צמים כי אומרים סליחה...
ברור שאני צמה... ולולי2- יש לי חברה שהיא כמעט 1.70 ושוקלת 40 קילו והיא צמה... צום לא קשור להשמנה או הרזיה, צמים כי אומרים סליחה...
P pצצה 007 New member 13/9/02 #5 אני צמה... בשביל להרגיש טוב עם עצמי ודרך אגב...נעים מאוד להכיר אותך תימי...
D Dracos girl New member 13/9/02 #6 בטח שאני צמה... המצווה היחידה שאני עושה ביום הזה... קרן *בראין ודראקו שולטים*
ר רינת4 New member 13/9/02 #9 גם אצלי זו המצווה היחידה שאני שומרת עליה בכיפור:לא לאכול. חוץ מזה... אני עושה הכל.
ס ספיר הרולד New member 13/9/02 #10 אני צמה.... יעל,(זאת ספיר) אני צמה השנה גם את? בואי ניפגש כולנו ונלך ביחד? מה את אומרת?