מי צודק

enicegirl

New member
מי צודק../images/Emo35.gif

שאלה חשובה: יש את השיר "NOTHING'S GONNA CHANGE MY LOVE FOR YOU" ששר אותו ג'ייסון דנובון (איזה חתיייייך! אבל רק בשנות השמונים
).). הוא זה ששר את "ESPECIALLY 4 YOU" עם קיילי מינוג, נכון? מישהו התווכח איתי שג'ייסון דנובון לא שר בגלל את השיר הראשון שהזכרתי אלא מישהו אחר. חשבתי לעצמי איך ייתכן?!?! אולי השיר הנ"ל היה במקור של מישהו אחר וג'ייסון רק חידש אותו בשנות השמונים? מצפה להבהרות במידת האפשר... תודה!

glen medeiros

זה שם המבצע שאת מחפשת לשיר הראשון. אם הבנתי אותך כראוי. תקנו אותי אם אני טועה.

Ice machinE

New member
ואתה זוכר טוב ../images/Emo163.gif

גלן מדירוס שר את השיר המעפן הזה (nothing's gonna change my love for you) ג'ייסון שר את especially for you עם הפצצת מין.

enicegirl

New member
פדיחות ../images/Emo4.gif

ואני התווכחתי איתו שזה ג'ייסון דנובון! אבל הקולות שלהם ממש דומים! (מה..לא?
)

turrican

New member
אכן קולות דומים.גם אני חשבתי ככה

אבל שהורדתי את השיר הבנתי את הטעות.

adiville

New member
עכשיו רק ראיתי את השירשור הזה....

ברור שזה לא ג'ייסון דונובן. דרך אגב, הבחור ששר את השיר היה one hit wonder, נכון ? ובקליפ רואים אותו הולך עם החברה שלו על החוף או משהו כזה..... את ג'ייסון דונובן יצא לי להכיר די טוב בנסיבות ממש מעצבנות..... למדתי עם חברה לבגרות בהיסטוריה והיא כל הזמן בילבלה לי את המוח כמה היא אוהבת את השיר especially for you וכמה ג'ייסון חתיך ולא הפסיקה לשיר שירים שלו..... בקיצור, באותה תקופה היה לה יום הולדת אז קניתי לה את הדיסק אוסף שלו רק כדי שתסתום את הפה !!!!! מה היא עשתה ?!? הביאה איתה את הדיסק ונאלצתי ללמוד לצלילי especially על repeat......

GREENPOINT

New member
עידן התמימות../images/Emo8.gif

אם אי פעם היה כזה , זה היה אז אי שם בשלהי ביה"ס היסודי, בלילות הקיץ החמים ,שום דבר לא היה קורה אז היינו אוכלים אבטיחים ומאזינים ללהיטי קיילי וג'ייסון.

ט ו ר ה

New member
זה שיר מאוד יפה

אם בא לכם להקיא מרוב הלקק של השירי-אהבה האלה, הוא פשוט מושלם

Ovi Basha

New member
לגבי Glenn Medeiros

עדי שאלה האם אפשר לסווגו , או יותר נכון את הלהיט שהוזכר בתור One Hit Wonder , אז ככה בישראל גלן מדיירוס התפרסם בשנת 1988 בעיקר ואולי רק בזכות הלהיט הגדול Nothing's Gonna Change My Love For You , מעבר לזה הוא לא ממש היה ידוע כאן, בטח לא בזכות להיטים אחרים דומים. כך שלגבינו מדובר ב"זמר של שיר אחד" אבל ואני אומר שוב א ב ל באמריקה היה המצב שונה. הכשרון המבטיח הזה שנולד בהוואי והחל לשיר ולהוציא אלבומים כבר בגיל 17 , סיפק להיטים מלבד זה שהוזכר כאן. הוא הוציא 6 אלבומים ב- 6 שנים ( 1987 עד 1993 ) ובסך הכל 10 עד היום כשהאחרון בהם משנת 1999. בתור מי שיש לו היכרות אישית מעמיקה עם האלבום השלישי שלו שקרוי Not Me משנת 1988 אני חייב לציין שיש שם כמה להיטים לא רעים בכלל ( Never Get Enough Of You הקיצבי ) ובפעם המי יודע כמה אזכיר כאן שוב את הלהיט שובה הלבבות מתוך אלבום זה וזהו הדואט של גלן מדיירוס ביחד עם הזמרת הצרפתייה היפהפיה אלסה לונג'יני Love Always Finds A Reason , שיר שקט מקסים ופשוט מושלם ( שאגב עשו לו 2 גירסאות - אחת באנגלית ואחת בצרפתית ) . לגבי הוידאוקליפ של הלהיט שהזכרת עדי, צדקת. אכן מראים את גלן מטייל על החוף עם בחורה צעירה ויפה ושר לה עד כמה דבר לא ישנה את אהבתו אליה פשששש.....ממש מרגש הה ?

D8is

New member
נראה לי שיש קצת בלאגן

השיר nothing gonna change my love for you הוא בהחלט לא שיר של גיסון דונובון אם כי הוא שיר דיי נחמד בפני עצמו אבל בקליפ שלו לא רואים איש הולך על חוף הים מה שכן גיסון דונובן עשה חידוש לשיר ישן משנות ה60 שאני לא מצליח להזכר של מי הוא היה ואני מתבייש להגיד של מי אני חושב שהוא היה כי או שזה נכון או שזו טעות ענקית!!!!!!! בכל מקרה השיר היה sealed with a kiss והקליפ של השיר הזה הוא הולך על חוף הים עם מדורה ואם אני זוכר נכון גם קיילי קפצה לשתי שניות בדיוק בקליפ יכול להיות שבגלל זה הבלבול...

Ovi Basha

New member
שום בלגן

בוידאוקליפ של גלן מדיירוס Nothing Gonna Change My Love For You רואים אותו ביחד עם עוד בחורה הולכים על חוף הים ואף בשלב מסויים שניהם עולים על רכס ומשקיפים יחדיו אל הים אני אומר לך את זה בוודאות ואין כאן שום בלבול ולגבי ג'ייסון דונובן , הוא אכן חידש את השיר Sealed With A kiss השיר הזה היה שייך במקור לזמר Brian Hyland ובוצע בשנת 1975 .

D8is

New member
טוב לא לכעוס

טעות שלי אז כנראה... חשבתי שאתה מתבלבל עם הקליפ שלו מ-sealed with a kiss אתה מכיר אבל את הקליפ שאני מדבר עליו כי אם כן אז תגיד לי אם השמועה שהבחורה שהולכת מאחוריו בקליפ ובקושי רואים אותה היא אכן קיילי?

Ovi Basha

New member
לא בטוח שזאת קיילי

לא ברור אם הבחורה שמופיעה בקליפ של Sealed With a kiss היא אכן קיילי מינו. היא באמת מאוד דומה לה אבל לא הייתי אומר לך במאה אחוז שזאת היא. דרך אגב, אותה "בחורה מיסתורית" מופיעה בקליפ אחר של ג'ייסון דונובן Too Many Broken Hearts וגם שם יש דמיון מדהים בינה לבין קיילי אבל אתה לא יכול לקבוע בוודאות שהיא זאת הגברת קיילי מינו בכבודה ובעצמה.

Ice machinE

New member
קצת לפני, ב-62' הוא בוצע ../images/Emo163.gif

בריאן ביצע את השיר לראשונה ב-62'

Ovi Basha

New member
אתה צודק אייס

השיר אכן בוצע לראשונה בשנת 1962 על ידי בראין היילנד. תודה שהערת את תשומת ליבי לכך .

D8is

New member
טוב

אמרתי שנות ה-60 או לא אמרתי סתם האמת זה היה ניחוש...

D8is

New member
אני אגיד לך למה

הוא פשוט גורם לך להזכר בתקופה שלא תחזור כנראה מוזיקה הייתה מוזיקה קולנוע היה קולנוע ובגדים היו בגדים שנות השמונים

למעלה