מי פרסמה כאן עוגה

ליMור

New member
מי פרסמה כאן עוגה

של בראטצ עם מיני אביזרים כגון איפור ותיקים וכו',,, אשמח לראות שוב לקראת העוגה שאני מכינה הערב

ליMור

New member
לא מצאתי

מה שראיתי היה עם תיק וכרית אני חיפשתי אחרת עם תיק איפור ואיפור ועוד מיני אביזרים,,, מישהי מכירה ?

זו עוגה שלי, שבעצם היא שתי עוגות

הנה תיק האיפור, אם את צריכה עזרה, תצעקי (כדברי נטע...) מיכל

ליMור

New member
כן כן כןןןן

איך עשית את זה ? אשמח לקבל עזרה,, תודה ענקית

../images/Emo132.gifהנה ההוראות

התיק - את התיק הכנתי מבצק סוכר נטו, אבל אני ממליצה לחתוך פרוסה עבה מעוגה ולצפות אותה, אצלי הוא חלול מבפנים. התיק מורכב מיחידה אחת מלבד החלק העליון. אותו הכנתי ממלבן שחתכתי באמצע לאורכו בכדי להכניס את הרוכסן. הרוכסן הוא מלבן ששוב עברתי לאורכו, עד האמצע עם גלגלת משוננת, אפשר גם עם חותכן מסולסל של ירקות. וזהו, מדביקים אותם אחד לשני ואז לתיק. את התפרים הסתרתי עם פס ורוד. והתיק מעוטר הפרחים. לק - עיגול ורוד שעליו מולבש חרוט מוארך. צלליות - הכנתי שלושה גוונים של חום, קרצתי צורות של חצי עיגול משלושת הצבעים. הנחתי אותם אחד על השני וחתכתי לשלושה חלקים. הדבקתי חלק מכל צבע על חצי עיגול גדול יותר. מברשת - הידית - גליל מעוך מעט. המברשת - עיגול שמעכתי קצת, ואז עשיתי חריצים עם הצד הקהה של סכין החיתוך, פשוט נתתי מכות מהירות ועדינות לאורך המברשת עם הסכין (ותודה לNיכל). מברשת קטנה לצלליות - נקניק דק ששיטחתי מעט, כרית קטנה בצבע גוף שמעכתי מעט עם הספוג של הכלים,אפשר גם עם סקוץ' ברייט. אודם - גליל עגול וגליל צר יותר בצבע האודם חתוך באלכסון צלליות יחיד - הכנתי עיגול שמעכתי טיפה עם האצבע, במרכז שמתי שוב עיגול קטן בצבע גוף וגם אותו מעכתי קצת עם הספוג לכלים. אחרי הייבוש שמתי אבקת צבע מאכל, אבל אפשר לשים גם אבקת קקאו או פודינג ורוד. שפורפרות קרם - גליל שמעכתי בקצה עד שקיבלתי משולש. והפקקים - עיגולים ורודים. בהצלחה! מיכל - וכמובן - אם צריך להבהיר עוד משהו - אני כאן.

למעלה