לא הגדולים שביניהם..P:
R red moon in the sky New member 9/11/03 #22 אמממ.... את צב יבשה הפוך או צב ים הפוך? ואתה הברזת לי(גן העצמאות),קנית את הוזלין של פנינה רוזנבלום ב8.90 ולא באת...
אמממ.... את צב יבשה הפוך או צב ים הפוך? ואתה הברזת לי(גן העצמאות),קנית את הוזלין של פנינה רוזנבלום ב8.90 ולא באת...
צ צב הפוך New member 9/11/03 #23 אני בץ ! ../images/Emo9.gif היי,אל תשמיץ ! אני באתי ואף באתי. לא היה שם אף חולה איידס. הו,הייתכן שאתה השחור הקטן עם האף והאולסטאר האדומות ? דוקא היה לו וזלין ביד,והוא היה נראה כמו אחד שהולך למות ..
אני בץ ! ../images/Emo9.gif היי,אל תשמיץ ! אני באתי ואף באתי. לא היה שם אף חולה איידס. הו,הייתכן שאתה השחור הקטן עם האף והאולסטאר האדומות ? דוקא היה לו וזלין ביד,והוא היה נראה כמו אחד שהולך למות ..
צ צב הפוך New member 9/11/03 #25 לא משיחין בשעת הסעודה .. ואתה יודע טוב מאוד איזה סוג של סעודות מתקיימות בגן העצמאות....... ......... ........ ....... ...... ..... .... ... .. .
לא משיחין בשעת הסעודה .. ואתה יודע טוב מאוד איזה סוג של סעודות מתקיימות בגן העצמאות....... ......... ........ ....... ...... ..... .... ... .. .