מי פנוי לקשקש?
ח חמודית מהשרון New member 8/6/04 #5 נמצאת בהקמה.... פינת הקשקוש יהיו שם הרבה צבעי פסטל, צבעי גואש, צבעי מים, טושים עפרונות עטים ומה לא, ובבדאי יהיו שם ניירות. הפינה תהיה פתוחה 24 שעות ביממה ע"מ לספק את צורכי הקשקוש של החברים חברי הפורום רשאים להשתתף בפינה בחינם. פרטים על מיקום הפינה ........בהמשך
נמצאת בהקמה.... פינת הקשקוש יהיו שם הרבה צבעי פסטל, צבעי גואש, צבעי מים, טושים עפרונות עטים ומה לא, ובבדאי יהיו שם ניירות. הפינה תהיה פתוחה 24 שעות ביממה ע"מ לספק את צורכי הקשקוש של החברים חברי הפורום רשאים להשתתף בפינה בחינם. פרטים על מיקום הפינה ........בהמשך
פ פאריי New member 8/6/04 #6 רגע צבעי גועש יהיו, כי לא ציינת.. ואני פשוט צריכה לודא את כל הדברים האלה לפני שאני עולה על טיסה ערב נפלא לחם חברים יקרים
רגע צבעי גועש יהיו, כי לא ציינת.. ואני פשוט צריכה לודא את כל הדברים האלה לפני שאני עולה על טיסה ערב נפלא לחם חברים יקרים
ח חמודית מהשרון New member 9/6/04 #11 ו...תיקון של התיקון של ה"טעות"... נו טוב לא הייתי רגועה, משו לא נראה לי בצבעים, אבל אכן כותבים צבעי גואש. ו.....פראיי,מאופו את רחוקה? יש הסעות, נסדר לך , לא נשאיר אותך לבד
ו...תיקון של התיקון של ה"טעות"... נו טוב לא הייתי רגועה, משו לא נראה לי בצבעים, אבל אכן כותבים צבעי גואש. ו.....פראיי,מאופו את רחוקה? יש הסעות, נסדר לך , לא נשאיר אותך לבד