מי פנוי באלנבי?

אבזץ

New member
מי פנוי באלנבי?

חבר'ה, אני בעד להשלים את מנת הארבע כוסות. יש מתנדבים בקהל....?

אבזץ

New member
אז ככה...

אחרי שתי כוסות מיץ ענבים ומצות עבודת-יד מפליצות (שני חירבונים ואינסוף נודים מסריחים במיוחד), גמרתי את משמרתי בשלום ובישבן מלוכלך קמעה... נשבעתי שלא אטנף את גופי במצות האלו שוב, ותיכף רצתי ל"קפה נוגה", למלא את קיבתי בטוסט מהביל. אחרי ככלות הכל, ולאחר חצי משחק סנוקר, המשכתי לקיים את מצוות ד' כוסות ב"נורמן" - וודקה פולנית עשתה עבודה מצויינת בין הבירות. גם את מצוות והגדת, מדוייק יותר לומר והקשבת, קיימתי. ישב שם איזה ארכיאולוג נחמד שלא סתם ת'פה לרגע. ולקולה של הברמנית המופתעת - שלא גמרה לפלוט מילה אחת, ולא יותר: באמת? באמת? באמת? באמת? (האינטוולים, אגב, בין התפעמות אחת לשניה נעשו קצרים יותר ויותר ככל שהעלילה הלכה והתפתחה) - סיפר סיפורי תנ"ך. כלומר, סיפורים על גילגוליו של ספר התנ"ך. נשמעו שם הרבה: חאלב, בן-צבי, ה"כתר" - זה היה השוס, קאסוטו, ראם, פקסמילה, קורן. בשלב מסויים התחלתי לספור כבשים. ובשעה טובה, ארבע לפנות בוקר, הגעתי לחד-גדיא. ברור שלכל המסע הלז נלוו אנשים נפלאים שאני מנוע בשלב זה לפרט את שמותיהם. פריט אחד הותר לנו לפרסם, ממש ברגע סגירת הגיליון - קלידוסקוף. השתמשנו בהמכשיר המכונה קלידוסקופ, הא ותו לא. ועכשיו אני רעב. מחפש ולא מצליח למצוא ת'אפיקומן. נו... ומה היה אצלכם שם בעיר הקוייידש? הגעתם לאורגזמה?

אבזץ

New member
האינטוולים הם האינטרוולים

שהם מרווחים בלע"ז (interval ). חג שמח

טוב שאתה נזהר

רק שתדע לך, בני קורא אותך, במיוחד את הארוכים שלך. אהבת וודקה פולניה? באמת?!?! באמת באמת?! אני הופתעתי מהבירה התלביבית, הכאמל גולדן, שמשום מה עזרה לכאב הראש באותו רגע, אבל לא עוזרת לכאב הראש עכשיו. וחיים של אחרים זה סרט יפה, סו פאר.

ואם אני קורא אותו אז מה?

האם אני עלול לנזוף בו על כך שהוא תקוע עדיין בשלב האנאלי? או שמא אעיר על כך שדבריו נשמעים כאילו הוא עדיין תחת השפעה ארוכת טווח של הוודקה? הלא מכיר אנוכי את הברנש הלז ויודע שסגולתו היחודית היא יכולתו לשחרר את כבלי המחשבה מכתיבה מקובלת ולזרום עם זרם התודעה גם ללא תדלוק כלשהו. למען האמת זו אחת הסיבות שאני מחבב את ידידנו. יאמר לזכותו, כפי שהוכיח בכתיבתו המעניינת בנושא שכר הלימוד שכשהוא רוצה הוא יודע לטעון טיעונים מנומקים וענייניים. בקיצור יש לנו עסק עם אדם מעניין ומגוון.

justchip

New member
חייבת לציין שחגגתי פסח כהלכתו

אומנם ויתרתי על מצה ומרור אך כן מילאתי את חובת אכילת פסח כלומר כבש צלוי, היה טעים, נראה שזה יהפוך למנהג בביתי.

את מצוות ה"פסח" מקיים כל השנה

ומעניין אם אפשר למצוא ברחוב מניין שיודע למה הכוונה ב "פסח"
ואוהב יותר את המנות והמבחר ב "נורמה" טוף גם "נורמן" נחמד אבל אולי בגלל שאוהב נשים??

אבזץ

New member
לא הבנתי, איפה הנשים?

לא מכיר את נורמה (טוב, פגשתי אותו במתמטיקה - הכללה של אורך לכל מימד), אבל אשמח להכיר את הנשים.

הנשים בכל מקום

פשוט יש את "נורמן" ואת "נורמה ג'יין" חושב שנורמה הייתה ראשונה ואלו שני פאבים של אותו בעל-בית נורמה גיין בדרך ליפו שם ליד ביצפר לברמנים לא נדייק שלא יגידו שזו פירסומת
תפריט המטבח שם קרוב כבר להצע של מסעדה ותפריט האלכוהול מהמשובחים בארץ.

אבזץ

New member
קטע קטע.

עכשיו הכל מתחבר. נראה לי שהוא (הארכיאולוג שהוא גם הברמן או סתם יקיר המקום, או בעה"ב - לך תדע) המליץ לנו לילך לשמה. זכרתי משהו מעומם ליד בית ספר לברמנים רח' אלי-פלס (האיש, האישה והלייזר) או אליפלט (מגיבורי דוד). התחלתי לפקפק ביושרתו של המספר, שלא השגיח בכבוד המקום והפנה אותנו למקומות אחרים. עכשיו הכל ברור. אל תאמינו לאף אחד - הכל מזוייף.

כעת בטוח שהתעוררת

משחק האליפלט- פלס - לייזר הבהיר זאת סופית ושהכל ברור ומובן

מי אני

אז ככה יפת עיניים הזקן אפור והכחול יותר למעלה בין האזניים
סתאאאאם מידידיה של FAY ובזכותה זכיתי להכיר כמה נשמות טהורות או לא אך בטוח שעם ראש חיובי ויצירתי מבאי/ אות הפורום המשך חג וחולמועד ולא נופל כייפי

שאלה הלכתית...

האם יצאתי ידי חובת אכילת קרבן פסח אם מה שאכלתי זה רק שיפודים ברוטב סויה (שכשרותו לפסח מוטלת בספק? ) או שאני צריך לשחוט עוד איזה בהמה ולנשנש אותה? תדונו ותטורו בסוגיה זו... ושלחו את התשובה ביונת דואר...

|נצל"ש| הם עדיין כותבים על זה

זה כבר נהיה נדוש קמעא , הענין הזה של יציאה מעבדות לחרות , כמו שרק יוצאים חדשים בוודאי יוכלו להרגיש. שוב הביאו חוזב"ת מול חוזב"ש. קצרמר, אומר. אגב, חושבים שכדאי להמשיך לכתוב?

למעלה