מי פנוי באלנבי?

izzyr

New member
מי פנוי באלנבי? ../images/Emo6.gif

קדימה מחפשים עוד שותפים.

izzyr

New member
קדימה מקבלים כל אחד, לא משנה ...

האידולוגיה...מי שפנוי

izzyr

New member
../images/Emo151.gif לפעמים אני מרגיש מופרע ../images/Emo9.gif

kgjghy

New member
גם שינוי קיבלה, בלי אידיאולוגיה

את חמי דורון וזנדברג הימנים, את אתי לבני וליבוביץ השמאלנים (תומכי 'הבנות ז'נווה'), את לפיד הפופוליטיקאי, את פריצקי... הפוסל, אמרו רבותינו, במומו פוסל. וכן: טול קורה מבין עיניך. עכשו אתם כבר לא מקבלים 'כל אחד'. למעשה - אף אחד.

izzyr

New member
../images/Emo140.gif תודה שאתה מוכיח את דברי...

אין למפלגת "קדימה" מה להגיב על העיר מקלט שלה, אז נתקוף את שינוי, נכתוב כמה שטויות, נעביר את הויכוח לשינוי ונתעלם מהסלט של "קדימה" נכתוב כמה שמות של ח"כ (נראה שאנו מבינים) נציין דברים שכולם מסכימים אליהם, (תומכי ימין ותומכי שמאל). נכניס משפט יפה (הפוסל במומו פוסל) ובסוף נכניס חיוך. ממש מושלם. הייתי נכנס איתך לדיון, אך גם לך ברור שאין השוואה ביון ח"כ שהולכים כבר הרבה זמן יחדיו, מתפשרים ומציגים דעה מגובשת. לבין ערב רב של ח"כ דרק לפני חודש לכלכו אחד על השני. אך כל זה לא רלוונטי, יש לך עבודה, עבודתך היא להכפיש את שינוי ולהאדיר את "קדימה. זה לא נושא אדיולוגי, זו דמגוגיה ודרך פוליטית שאנו במפלגת שינוי לא ממש מכבדים. אתה מנצל את הגישה הליבראלית שלנו על מנת להכפיש את מפלגתנו, אתה צריך להתבייש, אך כמו רבים במפלגת "קדימה" הבושה כבר מזמן נעלמה, ח"כ עברינים, ח"כ תחת חקירה והמלצה להעמדה לדין, ח"כ הנוסעים לחו"ל בצורה לא ראויה ועוד רבים אחרים. כל פורום אחר היה כבר מזמן מעיף אותך מזמן. אבל אולי טוב שאתה כאן, מראה לנו כמה "קדימה" והליכוד הם אותו דבר.

kgjghy

New member
../images/Emo151.gif זה כל מה שמפלגה שלך יכולה

להציג היום?
תחשוב על הרווחים שצפויים לך אם תרוויח כמו שאני מרוויח מכתיבתי בפורום. אני לא מאחל לך אפילו גרוש מעל זה.

אשרת

New member
../images/Emo128.gif אתה מתבקש להרגע, איזי.

אם דעותיו של הכותב לא מוצאות חן בעיניך ואתה יודע מה מטרותיו, אתה מוזמן להתעלם, ולא להתעצבן. הודעה נוספת בסגנון הזה , תעלם מעל גבי הפורום.

למעלה