הי אתם אתם פה? נו נו למה אתם מחכים? להתפקד!!
ק קושקושית מתולתלת New member 22/7/06 #1 הי אתם ../images/Emo124.gif אתם פה? נו נו למה אתם מחכים? להתפקד!!
ק קושקושית מתולתלת New member 22/7/06 #3 היי את! מה את עושה בשעה כזאת? ואולי תספרי קצת על עצמך... שלא נשמע מאחרים יו נוו....
bali New member מנהל 22/7/06 #4 חחח ../images/Emo6.gif שלום, קוראים לי ענבל ואני ינשופה (מה שמסביר מה אני עושה פה בשעה כזו) אני בת 27, ירושלמית, מחפשת כיוון בחיים, מתנדבת במרכז לחרשים וכבדי שמיעה, אוהבת מאד סרטים, מוסיקה, בישול ואפייה, חתולים ובכלליות את החיים... תרגישי חופשי לשאול מה שמעניין אותך
חחח ../images/Emo6.gif שלום, קוראים לי ענבל ואני ינשופה (מה שמסביר מה אני עושה פה בשעה כזו) אני בת 27, ירושלמית, מחפשת כיוון בחיים, מתנדבת במרכז לחרשים וכבדי שמיעה, אוהבת מאד סרטים, מוסיקה, בישול ואפייה, חתולים ובכלליות את החיים... תרגישי חופשי לשאול מה שמעניין אותך
מ מותר לי New member 23/7/06 #7 אני פה ../images/Emo9.gif קמתי לפני 5 דקות ולא שמתי לב שהמזגן עובד (או שהשלט נלחץ בטעות...) ועכשיו אני קפואה, מקווה מאד שלא מפתחת איזו שפעת...
אני פה ../images/Emo9.gif קמתי לפני 5 דקות ולא שמתי לב שהמזגן עובד (או שהשלט נלחץ בטעות...) ועכשיו אני קפואה, מקווה מאד שלא מפתחת איזו שפעת...
ה הפנדה New member 23/7/06 #8 אני לא יודע מה איתכם אני לא יכול לישון בלי מזגן אני ממש "מר קרח" חייב כל הזמן מזגן על קור כדי לישון...
אני לא יודע מה איתכם אני לא יכול לישון בלי מזגן אני ממש "מר קרח" חייב כל הזמן מזגן על קור כדי לישון...
מ מותר לי New member 23/7/06 #9 ואני גרה במקום הכי חם בארץ../images/Emo67.gif ובכל זאת לא יכולה מזגן נון-סטופ...