מי פה?

מבאססס

הליאור הזה וחברה שלי מיתר לא לימדו אותי טוב ריקוד אחד אז עכשיו צריך להתחיל מהתחלה... תגידו..נכון היה אצל דודו טופז את הילדים האלה שעשו תחרות על משהו...

בדיוק!

טוב מאמוש אני חייבת שתעזרי לי כי ביקשו מאיתנו בכיתה לחבר שיר על צבעים ואין לי מושג אז עזרי ליייייייי

אל תשאלו מה קרה פההההה

מצאנו שיר סופנייייייייי פעם אבא קנה לי טושים בצבעי כחול אדום השתמשתי בכולם עד שנגמר לי המכחול הצהוב התקלקל הירוק השתולל אך לפתע אבא הפתיע עם חבילת טושים יקרה שעלתה לו פי עשר מהראשונה.... השתמשתי בצהוב ולא נתתי לאף אחד כי צהוב הוא צבע מאוד מיוחד בכתום שמרתי שלא יתקלקל כי אבא אמר: לא אקנה עוד אם ישבר חברתי רותם הקנאית הרסה לי את החבילה החדשה ואבא עליי כעס נורא הוא אמר לא אקנה שוב מצטער בפעם הבאה אצטרך להיזהר..

חחחח

טוב יפה שלי(דהה שליאת..חחח)אני התפרפרתי לטלביזיה.. נ.ב.. יסמין..אין עלייך בעולם פשוט מטורפת עלייך וזה מוקדש לך(שיר קצת חננה אבל נתגבר): יסמין שלי יסמין... לאושרי אין אח ורע וליבי הולך ובא בגני יסמין פורח עם ניחוח אהבה כשעוברת היא בדרך כמו דבורים כולם עטים שמה יסמין כשם של פרח והשם כל כך מתאים יסמין שלי יסמין כמו פרח שנפתח יסמין שלי יסמין אני אוהב אותך שערה שחור כליל חיוכה מאיר פנים שיכר ניגר מהשפתיים ולחייה שושנים השקדים שבעיניה הסרטים שבצמות(נוותר) מבטה כמו חץ קולע בליבי עושה שמות ומאלף מחזריה לבבה רק לי ניתן ולכן ליבי זורח ומקדיש לה שיר קטן לאושרי אין אח ורע וליבי הולך ובא בגני יסמין פורח עם ניחוח אהבה

למעלה