מי פה? לא בא לי לעבור את הערב לבד...
ס סינקדוכה New member 23/2/14 #2 אני פה לרגע, לא ממש יכולה ללוות ולשבת כאן לצידך. מקווה שמישהי אחרת תגיע ותארח לך לחברה. בינתיים אחשוב עלייך, שלא תהיי לבד לפחות במישור הזה...
אני פה לרגע, לא ממש יכולה ללוות ולשבת כאן לצידך. מקווה שמישהי אחרת תגיע ותארח לך לחברה. בינתיים אחשוב עלייך, שלא תהיי לבד לפחות במישור הזה...
L levshavur New member 24/2/14 #4 ואני במשמרת לילה... מתעוררת לחלום שלום, מה שלומך עכשיו? אם את עדיין ערה, אני כאן, אם לא את מוזמנת לשתף כשתחזרי לכאן, בבוקר או בכול זמן אחר... לבשה.
ואני במשמרת לילה... מתעוררת לחלום שלום, מה שלומך עכשיו? אם את עדיין ערה, אני כאן, אם לא את מוזמנת לשתף כשתחזרי לכאן, בבוקר או בכול זמן אחר... לבשה.
מ מתעוררת לחלום New member 24/2/14 #5 תודה לכן... בסוף פשוט הלכתי לישון . מצאתי שזאת הדרך הכי טובה לכבות את עצמי לכמה שעות. אבל תודה שליוותן אותי בליבכן... אני
תודה לכן... בסוף פשוט הלכתי לישון . מצאתי שזאת הדרך הכי טובה לכבות את עצמי לכמה שעות. אבל תודה שליוותן אותי בליבכן... אני
מ מתעוררת לחלום New member 24/2/14 #6 בלאחס המוח שלי מת לחלוטין. עייפה ומותשת ברמות מטורפות בהתחשב בשעה. לא מצליחה להניע את עצמי לעשות שום דבר מועיל ומרוב משימות שמחכות לי לא עושה כלום. שוב בלאחס.
בלאחס המוח שלי מת לחלוטין. עייפה ומותשת ברמות מטורפות בהתחשב בשעה. לא מצליחה להניע את עצמי לעשות שום דבר מועיל ומרוב משימות שמחכות לי לא עושה כלום. שוב בלאחס.
ס סינקדוכה New member 24/2/14 #7 תשישות זה לא רק היעדר שינה... מקווה שתמצאי איזו מנוחה אמיתית מבפנים. אולי תורידי מראש כמה משימות? תגדירי אותן להזדמנות אחרת? מכירה את התחושה שמרוב שיש יותר מידי לעשות, לא מצליחים לעשות שום דבר. ויחד עם זה תחושת האשמה לא עוזרת...
תשישות זה לא רק היעדר שינה... מקווה שתמצאי איזו מנוחה אמיתית מבפנים. אולי תורידי מראש כמה משימות? תגדירי אותן להזדמנות אחרת? מכירה את התחושה שמרוב שיש יותר מידי לעשות, לא מצליחים לעשות שום דבר. ויחד עם זה תחושת האשמה לא עוזרת...