מי פה

סימסית

New member
מי פה../images/Emo19.gif

חולה סימס?אבל חחחווולללהההה על הסימס???????????

the hacker 1

New member
למה פתחת שירשור ../images/Emo32.gif??

אם את רוצה לשאול משהו תשאלי למה סתם לשאול שאלות טיפשיות? הרי זה ברור שכל מי שפה חולה סימס מסכימים איתי

elcool

New member
אני לא חולה סימס

אני מאד מקווה שגם יבואו לפא גם בביל סים סיטי ורולר קוסטר טייקון

סימסית

New member
זה לא פורום של רולר

קוסטר טייקון!זה של סימס ויסים סיטי בלבד!!! חוץ מזה למה אתה לא מת על סימס???איך אפשר!!!בלי זה לא הייתי חיה עוד הרבה.

שמוצה

New member
לא נכון../images/Emo29.gif

זה של משחקי סים וסימסיטי, והוא נכלל בהם אז
גם לך.

ori 15

New member
ממש לא ../images/Emo70.gif

זה גם פורו של רולר קוסטר טייקון וכל משחקי סימולציה כאלו לדוגמא... פעם עמוס רשם את הרשימה של המשחקים שאפשר לדבר עליהם וגם רולר קוסטר טייקון היה כלול שם... אני אוהב את רולר קוסטר טייקון...משחק ענק

סימסית

New member
או קיי לא ידעתי אני

חדשה פה רק אתמול התחלתי,וחוץ מזה רשום בכניסה"משחקי סימס וסים סיטי" אז..... סורי!

elcool

New member
השם הוא רק בשביל הנהלת תפוז

השם האמיתי הוא "משחקי SIM". לכי לעמוד הראשי ובצד שמאל למעלה יש הודעות חשובות ושם יש את הרשימה המלאה של כל המשחקים (...רואים שאת חדשה פה...)

סימסית

New member
מה הקשר? אני מחפשת

פה מישהו שגם הוא חולה רצח על הסימס ויש לו הרבה על מה לדבר בנושא,למשל מישהו שקראו לו דברים מגניבים בסימס שלאף אחד זה כמעט לא קרה!!! בשביל זה צריך ממש לחרוש את הסימס!!! למשל,קרה לי פעם שבניתי חופשה,ומצאתי את הדי-ג'יי עושה סקי בעירום(בלי טישטוש),הייתי שולחת את התמונות שצילמתי,אבל הסימס מותקן לי במחשב השני ואין לי מדפסת או משהו.

SakuKin

New member
מאגניבבבב

הדבר היחיד שקרה לי זה שדרו קארי.. (בעע סליחה אם אני לא כותבת נכוןןןן) בע לסיבה שלי.. וגם.. שאת האישה שלי חטפו חייזרים.. וגם גיליתי שכלבים יכולים לחיות בתוך אסלה ובתוך אמבטיה מלאה מים..חח

סימסית

New member
קרה לי שהכלבה שלי(בסימס)שתתה

מהשרותים וגם שבא דרו קארי,וגם באה לי פעם דובה גדולה ובואש וכל זה... אבל לא קרה לי שהכלבה שתתה מהאמבטיה...

SakuKin

New member
זה היה ממש מוזר..

אוףף.. באונלישד הייתה לי החייה המושלמת.. הכל עד הסוף.. זכיתי במקום שני.. הייתי בדרך למקום הראשון.. והמחששק שלי נדפק

למעלה