מי פה רואה אבודים?

silverhawk

New member
בדיוק סיימתי לפני יומיים את העונה השלישית

האמת? היה סיום מאכזב.

../images/Emo45.gif

בכלל, העונה הזאת חלשה יותר. ציפיתי שיהיו הרבה הסברים (הגיוניים!) לתופעות שם ולא ממש קיבלתי תשובות. אני מקווה שהעונה הרביעית תהיה טובה יותר. לפחות נמלטים חוזר בחודש הבא

miss_t

New member
תגיד

כל העונות עד עכשיו קיבלת הסברים על משהו?!? לא. אז למה בכלל ציפית? ציפיות יש רק על כריות

miss_t

New member
קבל עצה חמה מהתנור../images/Emo16.gif

לך לקנות ציפית לכרית, ואז לא יהיו לך ציפיות במקומות אחרים כי תמיד תזכור ציפיות..... איפה יש? רקקקק על כריות!!

מיטללל

New member
איזו עונה משודרת עכשיו? 3?

התחלתי לראות רק עתה וזה ממממממממממש מותח. קייט כ"כ יפה, אלוהים ישמור (
)

silverhawk

New member
איפה את רואה?

אל תגידי לי שהתחלת מהאמצע... וכן, קייט מדהימה
אני עדיין לא מאמין שהיא עם צ'ארלי הזה במציאות... מניאק קטן.

מיטללל

New member
אני רואה ב xtra hot...

את העונה הראשונה והשניה לא ראיתי - חוץ מכמה דקות בפרק הראשון, אבל השתעממתי והפסקתי העונה חזרתי לזה, מהפרק שקייט וסויר(?) היו כלואים בכלוב ואז לאט לאט התמכרתי... מי זה צ'ארלי? זה שחבר של קלייר ומשחק אותה אבא של הילד? יש לך את העונה השניה? היא יותר מעניינת מהראשונה? או שרק בשלישית זה מתחיל להיות מעניין? אני לא מאמינה שגולייט שיקרה, סמכתי עליה

silverhawk

New member
אוח, איזו גרועה את...

מי מתחיל לראות לוסט מהאמצע? תורידי את העונות הראשונות (ותפסיקי לראות את השלישית!)! ולא, לצערי מחקתי את העונות לאחר שסיימתי...

מיטללל

New member
~אני~

לא התייחסת לכל השאלות והתבונות שכתבתי! איזה רע שמחקת:( אני לא מורידה מטעמי אידיאולוגיה ועצלנות

silverhawk

New member
אידיאולוגיה עלק

כן, צ'ארלי זה החבר של קלייר. והעונה הראשונה מעולה, את סתם מזלזלת, תני לה עוד הזדמנות (לפי הסדר!).

silverhawk

New member
דווקא היו לא מעט הסברים בעונה הזו

וכמה מהם אפילו לא היו יותר מידי מופרכים.
חוץ מחמש הדקות האחרונות, לדעתי הייתה עונה לא רעה בכלל. ונמלטים חוזרת בחודש הבא?
גם ליס או רק בארה"ב?

למעלה