מי פה עכשיו

ל א ק י

New member
אתה,עצמך, ו"סתם" מישהוא בשם שחף....

אתה יכול לספר לי סיפור? בבקשה? משעמם לי..

shahf

New member
אולי יש לי סיפור

פעם אחת היה ילד בשם אייל נחמני אני מאוד שנאתי(ושונא) את הילד הזה יום אחד טילתי לי ליד בית ספרי וראיתי את אופניו של מר. נחמני במקרה היה בכיסי את אולרי היקר(לדרמן וויב) שלפתי את אולרי מכיסי וחתכתי למר. נחמני את צמיגי אופניו לאחר שמר. נחמני גילה שאני עשיתי את זה רצחתי אותו (הכול נכון-חוץ מה2 שורות האחרונות)

ל א ק י

New member
למה אתה שונא אותו?

ההורים שלי מתעללים בי.. אתה מתעלל בצמיג של האופנים של הילד הזה

אם זה סיפור אמיתי אז אני

פחות מחבבת אותך פעם. אני שונאת אנשים שנוקטים בפעולות אלימות. אפשר לחשוב מה הוא בטח עשה לך...

shahf

New member
רגע רגע רגע לפני שאת מתחילה להתעצבן

אני לא היחיד ששונא אותו פשוט אני היחיד שיש לו את האומץ לעשות את זה כולם (כל החברים שלי) שונאים אותו אבל לאף אחד אין אומץ לעשות את זה כל העולם שונא אותו ופעם אחת שסבא שלו היה אצלנו בקיבוץ הוא רדף אחריו עם כפכף כי הוא רצה להרביץ לו

shahf

New member
נכון

לילה טוב היה לי חרא של יום תסלחו לי שאני לא מקדיש לילה טוב לאף אחד

רגע אבל למה כולם שונאים אותו?

אני רוצה לדעת מה הילד המסכן הזה שאני תומכת בו בכל ליבי כבר עשה, הא???????????????????????????????????????????????????????????? היה לך אומץ לעשות את זה??!! לא נראה לי שזה בעיה, כשכל החברים שלך דוחקים בך שתעשה את זה, בין אם הם עושים את זה במודע או לא. אבל אם הילד עשה דברים נוראיים, זה לא אומר שצריך לשנוא אותו. צריך להעניש אותו, ולנסות לשקם אותו. הוא רק ילד בן 12, צריך לתת לו הזדמנות. כל הקיבוץ שונא אותו... ארררר.... הוא גר בקיבוץ, והקיבוץ שונא אותו. אולי תתנו לו הזדמנות במקום לשנוא אותו? מה הוא כבר עשה, הא? מה הילד "השנוא" הזה כבר עשה??? עד כמה שזה נוראי, זה לא אומר שצריך לשנוא אותו!!!!!!! הוא בן 12 ויכול להשתפר.... הוא לא כולו רוע!!!! מה הוא עשה?????????????????????

keren007

New member
מה אכפת לך למה?!

בטח הילד הזה עשה משהו שישנאו אותו

בטח שאכפת לי

אנחנו המנודים חייבים לדבוק יחדיו (תרגום צולע מאנגלית)

ל א ק י

New member
עם זה היה מכוון אלי...

אז בבקשה..
אגב.. הקול שלך מוכר לי מאיפשהוא..

keren007

New member
הבנתי מה הוא כתב!!! ../images/Emo46.gif

לא הבנתי מה המשמעות

למעלה