מי פה עושה סנובורד?????

Hegze

New member
אני - עוד מיני סקר

איזה צד אתם נוסעים בסנוובורד אם אתם נוסעים גם על סקט??? כי אני בסקט גופי ובסנוובורד רגיולר... ואמרו לי שזה די מוזר... מה אתם??

sk8 for life

New member
מה יותר כיף סקט וא סנובורד?

אני אישית חושב שסנובורד ברגע שאת התופס קצת רמה והכיף של החיים והקפיצות זה ממש קל

uv sk8er

New member
אני נוסע רגיולר בשניהם

לדעתי סנובורד זה הרבה יותר כיף לירידות אבל סקייט יותר טוב מבחינת תרגילים

אני מעדיף סקייט...

סנוובורד זה אחושרמוטה כיף אבל זה לא זמין כמו סקייט... ועולה הרבה יותר לעשות את זה

sk8 for life

New member
דוגרי אתה ממש צודק סנובורד זה

יותר כף אבל סקט הרבה יותר זמין למי פה יש סנובורד? לי יש בורד k2 בידניגס burton ונעליים של snow pro

מה הקטע לעשות סנובורדינג בארץ?

סך הכל יש שלג רק בחרמון ובגולן(בגולן יש לעיתים רחוקות) ורק בחורף, וגם זה לא בכל חורף! זה סתם יקר ולא כדאי לעשות סנובורדינג בארץ^^! מי שרוצה לעשות סנובורדינג שיטוס לאוסטריה! ארה"ב! קנדה! מקום עם הרבה הרבה הרבה שלג! שלא תחשבו שאני יורד עליכם או משהו אני רק מביע את דעתי! למרות שאני חושב שסנובורד זה אחלה ספורט! אבל לא כאן... זהו!

FreekStyler

New member
אמרת מילה יפה, "קנדה" אוי.. קנדה

הייתי אמור לגור בקנדה.. אבל אמא שלי החליטה להישאר בארץ, חבל אני מת על סנוובורדינג וסנוומובילינג, ומה יש בחרמון? לכו להחלקרח בחיפה ותעשו סנובורדינג.. אותו דבר, רק שחרמן יותר קטן... Sting7 צדק שאתם דפוקים...... לכו חפשו חיים, ודיי להתלהב, סנוובורדינג בישראל... חהחהחהחהחהחהחה.. אולי סקי, אבל סנוובורד!! לכו שחקו SSX!! משחק טוב, יותר כדי SSX Tricky, יותר מגניב (למי שאוהב בריקדאנס), עדיף לשחק בזה מאשר לסוע על שטח מילימטר על מילימטר....

FreekStyler

New member
נ.ב.

תעשו סאנדבורדינג.. בארץ עושים תחרויות של סאנדבורדינג אם אתם רוצים לדעת, משחק מגניב, דומה לסנוובורד..

אה סאנדבורדינג!

כן נכון, חבר שלי עושה סאנדבורידנג וזה אחלה דבר! ואני איתך בקטע של לשחק ssx tricky, אחלה אחלה אחלה משחק! זהו

rodney

New member
חחח תהנה מזה כל עוד אתה יכול

באיזה תאריך אתה חוזר?

merdoc

New member
גם אני רגיולר בשניהם אבל איפה

לעזאזל אפשר לעשות סנובורד בארץ???

למעלה