מי פה עובד לילות?

מי פה עובד לילות?

או בעצם יהיה יותר נכון לשאול, מי פה לא עובד לילות? מה דעתכם על משמרות לילה - משתלמות מבחינת השכר וניצול הזמן או שעדיף בלעדיהן?

haych

New member
לא עובדת

אבל נראה לי בן ז*** לעבוד בשירות לקוחות במשמרות לילה, במיוחד כשסטודניטים. שקט, אפשר לנצל את הזמן ללמוד, לנמנם וכו'.

לבנאדם שנולד עם חוסר במלטונין

משמרת לילה זה לא עניין של כדאיות, אלא של צורך
טוב נו, האמת שלא באמת חסר לי, אבל עושה רושם כזה לפעמים ......

Anna Karenina

New member
אני עובדת לילות

מבחינת כסף, אחלה דבר. מבחינת ל'קוחות, גם כן, כי יש ממש מעט. אם עושים יותר מדי, זה מתחיל להתיש, אבל פעם ב...זה אחלה דבר.

laife

New member
הלילה שלנו מתחיל ב-17

כל שעה מעבר לכך זאת עבודה בתעריף פרטי.

זה טוב ורע

הכסף מצוין, אין כמעט לקוחות וגם אלו שיש הם אולי קצת מוזרים אבל מהסוג הלא מזיק. מצד שני, משמרת לילה פעם בשבוע או פעם בשבועיים דופק לגמרי את השעון הביולוגי והורס את כל היום שלפני המשמרת והיום שאחרי, כך שזה לא ממש שווה. הכי טוב אם יש כמה משמרות לילה ברצף

לילות זה אחלה

השכר משתלם אצלנו בלילה ואני מעדיפה לעבוד בצורה כזו שיש לי גם משמרות לילה וגם משמרות יום במהלך השבוע, ככה יש גיוון ואני לא מתחרפנת מהמונוטוניות. לילה זה משעה 22:00-6:00 כאשר אם מתחילים בין השעות האלו ומסיימים את המשמרת אחרי 6:00 השכר לאורך כל המשמרת הוא שכר לילה. שכר לילה הוא 160% בין 14:00-22:00 הוא 120% ככה שזה גם לא נורא

הכי טוב לילות.

פחות שיחות, ויותר זמן לשבת ולצחוק עם החבר'ה מסביב (כל השלושה). שכר סביר (150%) ופחות שיחות בד"כ. אפשר למצוא אפילו זמן לכתוב איזה סיפור או לקרוא משהו נחמד. החלק היותר מצחיק במשמרות לילה, זה הלקוחות שחוזרים 10 פעמים במהלך המשמרת, וכל התומכים כבר דיברו איתם שלוש פעמים. דחקות דחקות

לפני שאני בכלל קוראת את התגובות פה

אני עובדת לילות. הרבה לילות. לא משלמים לי שקל יותר. אולי בגלל שאני עובדת עבור חברה שמוגדרת חברת אבטחה, זה אחרת, אין לי מושג. אין לי בעיה לעבוד לילות, הריכוז שלי הרבה יותר טוב בשעות האלה, אבל כשנותנים לי רווח של שמונה שעות עד המשמרת הבאה, זה מעצבן אותי. הנה, אני בדרכי למשמרת לילה, שתימשך עד שבע וחצי בבוקר, ואז אני צריכה לחזור לצהריים. שזה אומר משלוש עד 11 בלילה, ואז ביום רביעי אני צריכה לחזור בשבע וחצי בבוקר. זיבי! לא מגיעה מחר. לוקחת יום מחלה ושישרפו. יאללה, הלכתי.

אני עובד לפעמים משמרת לילה

במסעדה, מבחינת כסף, מגיעים לסכומים מאוד יפים, הקהל שונה, וזה הרבה יותר מרענן.. מידי פעם, זה בהחלט טוב.

RReuTT

New member
זה דיי תלוי.....

אני לא עובדת לילות, אבל אם כן הייתי צריכה אני חושבת שזה דווקא היה המשמרות הכי כייפיות.... במקרה שלנו זה דיי מיותר כי הכל סגור בלילה ואין אפילו כלב במקום שאני עובדת בו ככה שלבוס שלי זה ממש לא משתלם. אבל אם הייתי עובדת בסניף של 24 שעות אני חושבת שהייתי דיי נהנית מזה..... סך הכל בלילה אין כל כך הרבה עבודה חוץ מלקוחות שגם זה לא היסטרי במיוחד... ככה שמה שנשאר זה לעמוד או סתם להתובב בחנות או במחסן, לעבור מהמטבח לשירותים ואז חזרה למחסן.... סתם להסתכל על הקירות, לאכול, לשתות, לעשן, להעביר את הזמן ולקבל משכורת כמעט כפולה..... בדיוק כמו שהיה לנו בחג..... השתגענו מרוב שיעמום....

In Limbo

New member
אני עובדת 2 לילות בשבוע

זה יכול להיות כל יום, אפילו שישי ושבת. אם זה שישי/שבת אז מקבלים יותר אחוזים. אני באופן אישי אוהבת משמרות לילה כי אז יש לי יום חופשי כמעט (עד 23:00 בלילה) ולמחרת גם יש יום חופשי, קצת הפוך אבל אפשר להתרגל. וחוץ מזה, זה כסף טוב. המוקד שלנו עובד 24 שעות אז זאת לא כ"כ שאלה של צורך כי אפשר לדעת באיזו שעה של היום אנשים ייתקעו באמצע הדרך עם הרכב.

למעלה