מי פה עובד במעברים?

IrIsH BaBe

New member
היא נהנתה מכל רגע

רק שיש שם הרבה מבחנים שצריך לעבור כל כמה זמן אם אתה רוצה עוד פרטים אני יכולה לשאול אותה מחר

IrIsH BaBe

New member
עובדים כשהמעבר פתוח

והיא אמרה לי משו מוזר, כשהוא סגור ואין עבודה אז מקבלים כסף על הימים האלה קיצר אני מזה לא זוכרת את הפרטים, מחר אני אדבר איתה

nisanil

New member
למה שלא יקבלו?

הם בטח תמיד נמצאים שם, פשוט כשהמעבר סגור אין מה לבדוק

IrIsH BaBe

New member
לא

היא יותר התכוונה שפעם אחת היה עוצר או משהו והם לא עבדו שבועיים ועל זה קיבלו שכר מלא. לי זה נראה מוזר

הטRולית

New member
גם אני שמעתי על זה...

יש בזה הגיון. זה קרני. חצי מהזמן הוא סגור בגלל התראות. מי ירצה לעבוד בעבודה כזו? אז משלמים...

הטRולית

New member
חבר שלי עובד בזה

אומנם לא בקרני, אבל זה אותו עיקרון. זו אחלה עבודה, אבל השעות קשות. ואחרי שנה עושים 31 ש"ח. שווה.

nisanil

New member
הוא מאבטח או בודק?

ומאיזה שכר הוא התחיל? ועוד שאלה, זה מתאים לסטודנטים? שיגעתי אותך אה

הטRולית

New member
למה, בכיף...

אז ככה: הוא בודק. התחיל ב26.5 ש"ח לשעה. בקשר לסטודנטים, ככה, אני גם רציתי לעבוד בקרני, אמרתי לו (לאיש מש.ב שמירה וביטחון) שאני מתחילה שנה הבאה, וזה כנראה יהיה 3-2 ימים בשבוע, אז הוא אמר לי שלא מתאים... אבל אצל חבר שלי יש מלאן סטודנטים..

nisanil

New member
איזה באסה

גם אני מתחיל ללמוד שנה הבאה ואוכל לעבוד רק 3 פעמים בשבוע, טוב אני אשאל אותם כשיתקשרו אליי תודה בכל אופן

SimplyMe1

New member
אם שירתתי שם זה נחשב?../images/Emo3.gif

בכול מקרה גם במעבר שלי היתה חברת אבטחה ש"ניהלה" את המקום,והצבא היה שם לעזר בחלק מהעמדות. הכסף של המאבטחים גבוה יותר מזה של הבודקים,ואני חושבת שצריך רובאי05+ כדי להיות מאבטח במעבר.

nisanil

New member
מאבטח זה ים בכסף שם

אבל בשביל זה צריך לעבור קורס ג'יהרים 9 שבועות, לא בא לי כל כך, וזה גם לא יסתדר עם הלימודים. אני רוצה ללכת לבודקים, אמרו לי שזה 26 שקל

SimplyMe1

New member
כן..באמת יש הכשרה ארוכה לפני כן

גם במהלך העבודה עצמה,יש צורך לעשות מטווחים ורענון תכני הקורס. זה מה שאני זוכרת ממקור ראשון מהמעבר. ואני יודעת שאצלנו המשכורת היתה תלויה במשמרת(בוקר או ערב)ולדעתי פתחו גם מעבר רכוב(ציוד על משאיות וכול השיט הזה),ושם אולי המשכורת גבוהה יותר(זה בחוץ). ובודקים עד כמה שאני זוכרת יש גם במעבר וגם באותו מחסום בחוץ. באיזה אזור אתה גר? אם באזור המרכז,אז תנסה במעבר שער אפרים.

nisanil

New member
באשקלון

קרני הכי קרוב אליי, ומאבטח לא מתאים לי כי זה גם התחייבות לשנה וחצי בלי אפשרות ללמוד תוך כדי, אבל ים בכסף ואפשר לדפוק ים בשעות ויש ים הטבות חוץ מהמשכורת

למעלה