מי פה מצביע אני לא שואל למי, אלא רק אם כן או לא... (רגע, בעצם למי בכלל יש זכות הצבעה פה )
M MaD-d0g New member 28/10/03 #1 מי פה מצביע ../images/Emo35.gif אני לא שואל למי, אלא רק אם כן או לא... (רגע, בעצם למי בכלל יש זכות הצבעה פה )
מי פה מצביע ../images/Emo35.gif אני לא שואל למי, אלא רק אם כן או לא... (רגע, בעצם למי בכלל יש זכות הצבעה פה )
Y yuval k New member 28/10/03 #3 ללא נושא (בעצם אני כן, אבל בד"כ זה קורה בשיעורי מת' - נו טוף, חייבים לדאוג להשכלה המתימטית של הכיתה )
ללא נושא (בעצם אני כן, אבל בד"כ זה קורה בשיעורי מת' - נו טוף, חייבים לדאוג להשכלה המתימטית של הכיתה )
M MaD-d0g New member 28/10/03 #5 אני לא יודע אם אני אלך להצביע... אני לומד עד 1815 ולמי יש כח לצאת מהבית עד שאני אגיע.. יכול להיות שאני אשקול להבריז מהשיעור האחרון, אבל עדיין אני לא אלך להצביע בגלל שאני מסיים מאוחר אני בעד יום חופש
אני לא יודע אם אני אלך להצביע... אני לומד עד 1815 ולמי יש כח לצאת מהבית עד שאני אגיע.. יכול להיות שאני אשקול להבריז מהשיעור האחרון, אבל עדיין אני לא אלך להצביע בגלל שאני מסיים מאוחר אני בעד יום חופש
S sattla New member 28/10/03 #20 חחחח ../images/Emo6.gif לא! אל תשכח, שנה יותר יום פחות ... תענוג אז מה נגמר? אני לא לומד בשישי ושלישי ואתה רק בשישי
חחחח ../images/Emo6.gif לא! אל תשכח, שנה יותר יום פחות ... תענוג אז מה נגמר? אני לא לומד בשישי ושלישי ואתה רק בשישי
G gilad g New member 28/10/03 #11 ענבל.. גם אם אנחנו רוצים, אנחנו לא יכולים להצביע (אבל את צודקת - זה לא מעניין אף אחד )