מי פה? מי ער????

סליחה...אמרתי

לך בלי גזים...,טוב חלום שהיה לפני כמה לילות:אני כתבתי 3 שירים יפים,שמתי בכיס והלכתי לקניון.פתאום ראיתי שם את הראל סקעת!הראתי לו את השירים.הוא אמר שיבדוק והחלפנו מיילים.אחרי כמה ``ימים``(באותו חלום)הוא הודיע לי שאחד השירים ייכנס לאלבום!ואפילו הוציאו קליפ שבו ראיתי את שמי בתור כותב המילים.משונה,לא?

אולי היעוד שלך

זה להיות משורר הרי חלום הוא התת מודע שלנו לעומת זאת אני חלמתי חלום באמת מוזר שאני וחברה שלי לקחנו את האוטו של האקס כי הוא וחבר שלה שתו יותר מידי ונסענו ברחובות ת"א פתאום נכנסנו נגד כיוון התנועה אז יצאנו מהאוטו והרמנו אותו ביד כמו שמרימים נייר וסחבנו אותו עד למדרכה בריצה שמה אחת המכוניות שבאות לעברנו לא יפגשו בנו ואז שמנו את האוטו בצד ונסענו באופניים זה חלום מוזר!!

ההבדל הוא

ששלך ריאלי ונורמאלי שלי לא יקרה כי אין סיכוי שאפגוש אותו ואני לא כזה כותב שירים דגול..

נורמלי אמרת?

מי ישאיר הונדה 2006 בצד ויקח אופניים? מי ירים מכונית כמו נייר וירוץ איתה? אולי הגיע הזמן שתתחיל לחשוב על לכתוב שירים...

Dolphinea

New member
יש לי רעיון קטן... ../images/Emo214.gif

אולי ננסה להכיר קצת יותר אחד את השניה למשל: במה עוסקים בחיים אם בכלל, תחומי התעניינות ועוד כל מיני... סתם רעיון, מה דעתכם???

מבחינתי זה מעולה

אבל זה דורש שירשור חדש יותר מסודר שבו הכותרת היא : דברים שלא ידעתם עליי והתוכן הוא: רוצים להכיר אחד את השני יותר טוב. מה יותר טוב משרשור הכרויות? כל אחד מספר על עצמו הרבה דברים למרות שעשינו את זה בעבר ולא כולם השתתפו אני חושבת שזה רעיון מצויין לכן קחי את הכבוד ופתחי את השירשור שלך. אני יעבוד על שירשור שאלון כי בעלדי השאלונים הפורום מתרוקן.

Barvazoom

New member
../images/Emo46.gif

למעלה