מי פה מארה"ב

Sandstorm

New member
מי פה מארה"ב

אני שוהה מזה כחודש בארצות הברית של אמריקה, הייתי רוצה לדעת אם יש יוצאים שחיים פה ואם גם פה יש טישים ופעילויות של החבריה. תודה, חיים

Sandstorm

New member
וואלה השבח לשואלת

לא רע בכלל יש פה אחלה כושים וגיליתי שבעברית קוראים לכושים חצילים.. ושמותר ברמזור לפנות ימינה גם אם אדום וש770 של חב"ד הרבה יותר קטן במציאות, ושכשאמריקאי שואל אותך ברחוב how are you doing? זה לא מחייב שהוא מכיר אותך, הוא סתם מנומס.. ושאמריקאי מסוגל לתאם דייט חודש מראש.(איפה הסופנטניות??) ולראשונה בחיי אני מבואס שאינני דובר ספרדית, יש פה מלא מקסיקנים זה יכול לעזור בעבודה. וגיליתי את נפלאות הsubway. והrefill בקפה.. ורק פה אתה יכול לקום לשרב ולצאת בערב מהעבודה לגשם שוטף והמזג אוויר לפעמים מתחרפן, אבל לרוב הוא סבבה.. ותסלחו לי אבל באמת לא מעניין אותי הקאסמים בשדרות. באתי לפה בעיקר לעשות כסף, לא קל לי, אבל אני לא מתלונן. אה, ואין פה חתולים. (אני מתמודד מצויין בלעדיהם) מוזר לשמוע ב2 בלילה בגלגלץ באינטרנט את החדשות של מה שיקרה ב9 בבוקר בארץ, סוג של בחזרה לעתיד.

Sandstorm

New member
וואלה השבח לשואלת, וואלה השבח לשואלת

לא רע בכלל יש פה אחלה כושים וגיליתי שבעברית קוראים לכושים חצילים.. ושמותר ברמזור לפנות ימינה גם אם אדום וש770 של חב"ד הרבה יותר קטן במציאות, ושכשאמריקאי שואל אותך ברחוב how are you doing? זה לא מחייב שהוא מכיר אותך, הוא סתם מנומס.. ושאמריקאי מסוגל לתאם דייט חודש מראש.(איפה הסופנטניות??) ולראשונה בחיי אני מבואס שאינני דובר ספרדית, יש פה מלא מקסיקנים זה יכול לעזור בעבודה. וגיליתי את נפלאות הsubway. והrefill בקפה.. ורק פה אתה יכול לקום לשרב ולצאת בערב מהעבודה לגשם שוטף והמזג אוויר לפעמים מתחרפן, אבל לרוב הוא סבבה.. ותסלחו לי אבל באמת לא מעניין אותי הקאסמים בשדרות. באתי לפה בעיקר לעשות כסף, לא קל לי, אבל אני לא מתלונן. אה, ואין פה חתולים. (אני מתמודד מצויין בלעדיהם) מוזר לשמוע ב2 בלילה בגלגלץ באינטרנט את החדשות של מה שיקרה ב9 בבוקר בארץ, סוג של בחזרה לעתיד. , לא רע בכלל יש פה אחלה כושים וגיליתי שבעברית קוראים לכושים חצילים.. ושמותר ברמזור לפנות ימינה גם אם אדום וש770 של חב"ד הרבה יותר קטן במציאות, ושכשאמריקאי שואל אותך ברחוב how are you doing? זה לא מחייב שהוא מכיר אותך, הוא סתם מנומס.. ושאמריקאי מסוגל לתאם דייט חודש מראש.(איפה הסופנטניות??) ולראשונה בחיי אני מבואס שאינני דובר ספרדית, יש פה מלא מקסיקנים זה יכול לעזור בעבודה. וגיליתי את נפלאות הsubway. והrefill בקפה.. ורק פה אתה יכול לקום לשרב ולצאת בערב מהעבודה לגשם שוטף והמזג אוויר לפעמים מתחרפן, אבל לרוב הוא סבבה.. ותסלחו לי אבל באמת לא מעניין אותי הקאסמים בשדרות. באתי לפה בעיקר לעשות כסף, לא קל לי, אבל אני לא מתלונן. אה, ואין פה חתולים. (אני מתמודד מצויין בלעדיהם) מוזר לשמוע ב2 בלילה בגלגלץ באינטרנט את החדשות של מה שיקרה ב9 בבוקר בארץ, סוג של בחזרה לעתיד.

למעלה